antiban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 hani vardır ya; çok sarhoştum, kendimde değildim. bir anda oldu her şey... ben ne kadar sarhoş olursam olayım hiç aklımda olmayan normalde yatmayacağım biri ile yatmayı, ona yazmayı, yanaşmayı düşünmem. hatun kısmının da 2 bira ile kendinden geçip başkasının koynuna girmesi çok gerçekçi gelmez. sanki bir nevi vicdan mekanizmasını rahatlatmak için kurulmuş bir senaryo gibi geliyor bana. yaptım ama canım istediği için değil de sarhoş olduğum, kendimde olmadığı için diye. evet, güzel başlayan bir gecenin ardından, kötü ve pişmanlıkla uyanılan bir öğleden sonraya selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Pardon bağyan mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 İki günde iki "seks yaptım" başlığı hayra alamet değil, iyice abazan forumu olduk. Bir de sofistike görünmek için hikayelerle falan süslüyorlar, amaç ve alt mesaj belli halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 eeee abi kilosunu farketmeyecek kadar içmiycen hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Copry was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 adam hatirlamicak kadar sarhossa zaten bisey olmaz, kadin hatirlamicak kadar sarhossa tecavuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sıktı. *kinaye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 şükrü yine tecrübesini konuşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 once olaylar gelisti, sonra sarhos olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.theentertainingelf.com/photos/i-got-laid-today.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 önce sarhoş olduk sonra ben sarhoş oldum bkz: önce biz içtin, sonra ben içtim -zegna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 geçmiş olsun, herşeyin sonu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 oyle degil olm o, once raki ictik, sonra ben raki ictim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 çirkin kızlarla asla alkol almamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 konuyu açıyosunuz ama http://i.imgur.com/T1RvA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 ben özet kısmını hatırlıyorum bir de ring film,inde küfredip yerine oturmuştu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 raki onemli bi detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bakın mesela bunlarda alkol almış... http://www.haberturk.com/gundem/haber/785844-oral-seks-cinayetinde-sok-goruntuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 once olaylar gelisse sonra sarhos olsaniz haber olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 demek ki ihtiyacın varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 story of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 buralar hep seks olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 olaylar nasıl böyle gelişti anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sarhos olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 haberden said: Suçunu itiraf eden Ersin Köroğlu, Nazir Dalkılıç ile olay gecesi tanıştıklarını ve Bursaray ile Paşaçiftliği istasyonu yanında bulunan kavaklık alana gittiklerini anlatarak, "Birlikte alkol aldık. Daha sonra bana oral seks yaptı. 'Sen de bana yapacaksın' deyince aramızda tartışma çıktı. Ben de bıçaklayıp kaçtım" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar