seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 sitede 15 euroluk dijitap purchase var. içeriği ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Biraz daha linkli minkli verirsen daha net yardımcı olabiliriz, hatta Google'a yazarsan gerekli sonucu muhtemelen bulursun. Tahmin ediyorum standart Pandaria'yı Digital Deluxe'a yükseltme opsiyonundan bahediyorsun ama. Zamanında Digital Deluxe almadıysan gönül rahatlığıyla kazıklayabilsinler diye ekledikleri sonradan upgrade seçeneği o, Quillen pet ve mount veriyor, 1-2 şey daha vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://s17.postimage.org/41nw3hpdp/Untitled_1.jpg şu üstteki olan. içeriğini merak ediyorum ama ulaşamadım. bi türk sitesinde 32 liraya wow + tbc + lk + 30 gün var. daha önce ordan almıştım lk dahil değilken. wow + tbc + 30 gün olarka. fiyat karşılaştırmak için merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar