Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper kötü espriler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol süfermiş.

ben de bir ekleme yapayım;

"adamın biri bankaya gidip hesap açtırmış kimin adına ?
gölllgelerinn gücü adınaaaaa !!!!" :D

buna geçen zap yaparken çocuklar duymasın'da rastladım boş anıma denk geldi boğuluyodum gülmekten.[signature][hline]Ankara Paintball
Mesaj tarihi:
imzama dikkat çekerim efenim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Laistdragon dun gece ruyanda ak sakalli bi dede gelip ; " Yarin Emalethin actigi butun threadlari upla ! " mi dedi ? =°[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 09 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
Türkler Türkü dinliyor,
İngilizler İngilüz mü dinler?

bence ingilizi dinlerler :P

adamın birinin kafasına müzik seti düşmüş ölmemiş neden?
çünkü hafif müzik çalıyomuş

adamın biri radyoya boş kaset koymuş neden?
çünkü kafasını dinliyormuş

2. viyana kuşatması neden bitmiş
atacak kuş kalmamış(bizim tarihçi bunu her kuşatmada yapıyor gıcık oluyorum)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
said:
narin, 09 Kasım 2004 18:37 tarihinde demiş ki:
Laistdragon dun gece ruyanda ak sakalli bi dede gelip ; " Yarin Emalethin actigi butun threadlari upla ! " mi dedi ? =°

Dün gece rüyamda ak sakallı ihtiyar değil ama eli belinde bi kadın girdi :D

Şaka bi yana,millet bu sayede okumuş oldu.Okuyan var,okumayan var :D[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
Ya kardeş bi konuda da negatif yorum yapmayın be adamın içini bayıyonuz ha. Ne var işte sevmiş topiği uplamış. Pfff...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
Temel yolda giderken arabasının benzini bitmiş;
inmiş işemeye başalmış..
Yoldan geçen biri sormuş "Kardeş bu yaptıgın normal mi ya?"
temel "kurşunsuz"..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
said:
BombaciMulayim, 11 Şubat 2002 20:31 tarihinde demiş ki:

kafamı iki elimle tutup başımın önüne eğmek ihtiyacında bulundum. Sadece bulunmadım, aynı zamanda y üzsüzce gerçekleştirdim bu ihtiyacımı. Gerçekten iğrenç bir deneyimdi. Buradan bunu yapmamı sağlayan insalara teesüflerimi iletiyorum.

harıka ya butun hıslerıme tercuman olmus bombacı[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
  • Yeni Oluştur...