Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anadolu yakası lastikçi

Namessar

Öne çıkan mesajlar

bu arada michelin e bakıyorum

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/binek-otomobil-lastikleri/?optionName=brand&brand=&type=type_2&gclid=COPB1aqAg7MCFcrItAodVhwAUA#type=type_2&optionName=brand&gclid=COPB1aqAg7MCFcrItAodVhwAUA&brand=bmw&range=5%2520serisi&model=sedan%2520%2528f10%2529&engine=520d%2520%25282.0%2520d%2520184%2529&year=2009&selectedFitment=245-45-18-96-Y-

adamlar model ve yıl secenegine kadar koyup sonra "size uygun elimizde" yok yazmışlar, çok güldüm :P

reziller :P
Sosyal ağlarda paylaş

kısacası

245/45/r18 onler icin, 275/45/r18 arkalar icin 4 mevsim rft lastik ariyorum.

bu boyutlar olmadigina gore donme capi ayni olan alternatiflere bakayim, yanagi buyuteyim dedim, onlar da satilmiyor hic bir yerde RFT olarak.

bos bos bakiyorum su anda.

kosifler kazigin alasini sokacak bulamazsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben denedim, bu adamların sürümü inanılmaz fazla. Bundan dolayı da alımları daha adetli ve uygun fiyat alıyorlar. Genelde pek taksit yapmıyorlar. Olmayan lastik de sana şu tarihte hazır diye belirtiyorlar.

Eskiden bayat lastik sattığı söyleniyordu. Ben ER300 taktırdığımda üretimin üstünden 4 hafta geçmişti! Sibop değişimi için senden ekstra para istiyorlar ama adam gibi kaliteli sibop takıyorlar. Sibop da faturaya işleniyor :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

1 serisine RFT olarak 195/55/r16 takiyordum. her yerde bulunuyordu. o olmazsa zaten 205/55/r16 da takabiliyordun. hic boyle basim agrimamisti nereden lastik bulacagim diye.

RFT olayi isi bozuyor. aslinda standart lastik takabilirim, sonucta topuk destekli jantin standarda bir zarari yok. ama patlarsa stepne yok, kalirim yolda.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sonax lastik tamir dolgusu al 2-3 tane (ki ben öyle yaptım), mutlaka pompa da vardır araçta; tamamdır işte.

Çok stres yapacaksan ince servis lastiği temin et. Nasıl olsa lastik basınç bilgisine ulaşabiliyorsun aracından, bir anormallik durumunda müdahale edebilirsin.

Lastiği yardırmadığın sürece takviye ile uzun yol gidebilirsin. Yardığında bir çok şey zaten yalan oluyor :P

Soru: stepne için hiç mi yer yok araçta???

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Abi o taban genişliğinde 4 mevsim kullanmazdım ben olsam :

Saygılar.

ayni fikirdeyim, ondan performans lastigine dondum bende. pirelli buldum performans. 275 arka, 245 on set olarak.

hatta ayni yerde kis lastigi de buldum rft, ama arkalari da mecburen 245 e donecegim kis lastiginde. boylece 17 janta inmeye gerek kalmayacak.

iki seti de aliyorum, kisliklari saklayacaklar, kasim sonu gibi taktiracagim.

jant degistirmeye kiyamadim, cok seviyorum turbine 18 leri.

insallah o taban-yanakla bizim yokustan cikabilecegim kar yagdiginda.

edit notu: on arka yanlis yazmisim
Sosyal ağlarda paylaş

on jantlar 18x8, arkalar 18x9. arkalarda mecburen 275 e kaldik.

yurt disina bakiyorum, bu olculerde kis lastikleri dizi dizi. bize bakiyorum, 275 rft bir tane yok.

edit notu: rft olmayani da yok diyordum, bulmuslar benim hanima soylemisler, bana unutmus soylemeyi. stepnesiz falan kullanicam artik napayim.

aslinda bu var

http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/sheet/winter_sottozero_serie2.html

ama kimsenin elinde yok. yarin direk pirelliyi ariyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...