Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 bu sefer normal çıktım ben :P Aşağıdaki testi yapın. Sadece verilen yönergeleri mümkün olduğunca çabuk yapın... Ama lütfen bir önceki işlemi yapmadan sonraki soruları okumaya devam etmeyin. Yanıtları yazmanıza gerek yok, akıldan hesaplayın. İşin hilesi ya da saçma sapan bir sonu yok. Hatta çok ilginç bir sonuca ulaşacaksınız.. Bitinceye kadar aşağıya sarmayı sürdürün. Şaşıracaksınız..! Şunu hesaplayın: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Bayıldınız biliyorum ama biraz daha katlanın.... 123+5 ÇABUK ! BİR ALET VE BİR RENK DÜŞÜNÜN... En alta sarın... Aklınıza hemen "Kırmızı bir Çekiç" geldi değil mi??? Eğer öyle değilse, "farklı" düşünme yapısına sahip % 2' lik insan grubundasınız demektir.. Bu testi yapanların % 98' i "Kırmızı Çekiç" yanıtını verdiler. İnanmıyorsanız, çevrenizdekilere de uygulayın ve neler olduğunu görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UndeaD Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 yok aklıma makas geldi benım eeh ne alaka ise :) hemde sarı bir makas[hline]Cha0s[TempleR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kırmızı yıldız Tornavidam geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 oha be yine anormal ciktim mavi mouse gelir mi insanin aklina ühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kirmizi kurek. Ehe sanirim az bucuk anormal bir insanim cok fazla degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 kırmızı kerpeten :) yakın sayılır... sırrı neymiş işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 fındık kıracağı vardı evde bizim mor renk ve onu düşündüm ne alakaysa... %2'lik grup pepelekte!!![hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 lol beee kırmızı çekiç resmen NE LAN BU ben normal bi insan değil diye biliyodum kendimi, resmen sokaktaki adammışız yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kirmiziya bir aciklama bulmak mumkun (adrenalin artisi, stressel olgularla kirmizi rengin alakasi blabla) ama cekic ne alaka bilemiyorum, zaten ben cekic dusunmedim, dusunenlerin derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 lol yesil kalem cikti kirmizi cekic ne alaka anlamadim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 bikere mouse falan diyenler %2 ye girmiyor çünkü mouse bir tool değil *dil çıkarır* bende ilk başta cep telefonu dedim ama sonra bir alet düşündüm ve sanırım herhangi bir aletle özel bir bağınız yoksa insan beyni ilk önce "aletler" kategorisinden "çekiç" i çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 hmm evet mouse bi tool diil cidden e simdi bastan yapsam tesi olmicak yoo neden olmasin, yapiim *!yapar* aaa yaptim bak kirmizi cekic cikti negzel :PPPPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 fındık kıracağı abi bambaşka biriymişim ben bahai edersiniz adamı yaw... DOH![hline][b]A place where no one knows My secret lonely world begins[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Gunn ne demek istiyosun aha benim kurekle ozel bir baglantim yok ama onu sectim, komple bunlar bana karsi yapilmis bir komple. Cekici secenler %98 lik *!anormal* gruba dahiller, sadece %2 miz normaliz :P [Bu mesaj Elminster tarafından 22 Mart 2002 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Benim aklıma kırmızı bilgisayar geldi hehaheahahehae alet seç dedi ama benim aklıma bilgisayar geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 komple di mi butun bunnar elm lol =ppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 komple teorisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 %2 lik kesimdeymişim heyo heyo.[hline]karakedi, 22 Şubat 2002 12:00 tarihinde demiş ki: biz kılız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elminster Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 lol athe bi aralar vardi ya su hasan mezarcinin ekurisi olan dallama. O diyodu 'bana komple yaptilar diye'. Muridiyiz onun nacizane dimi ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Sanırım ben max. normal bi insanım... Geçen testte "havuç" demiştim bundada "çekiç" ve "kırmızı" dedim...Allala Belki bunlar en çabuk akla gelen isimler ama benim bu abartı normalliğimde biraz anormal değilmi ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kırmızı makas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 said: Spyro, 22 Mart 2002 14:42 tarihinde demiş ki: Kırmızı makas... aynen kırmızı makas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 bizim ofisten test sonuçlarını bildiriyorum, 4 tane kırmızı makas cevabı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Abi aynen. Kirmizi kurek nedir yaa? said: Elminster, 22 Mart 2002 12:44 tarihinde demiş ki: Kirmizi kurek. Ehe sanirim az bucuk anormal bir insanim cok fazla degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 mor tornavida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar