Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

main.exe

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Direk konuya gireyim.

C:UsersxxxAppDataLocalTemp klasörünün içinde "route" adında bir klasör ve içinde 6-7 tane dll dosyası ile beraber main.exe dosyası var. Malum "main.exe" dosyamız durduk yere hata vermekte. route klasörü ile beraber dosyayı sildiğimde bi müddet ( 5-10 dakka ) sonra klasörle beraber yeniden oluşuyor ve yine hata veriyor. Şu linkteki elemanda aynı konudan muzdarip. İnternette bir bilgi bulamadım. Var mıdır başına gelen veya bilgisi olan birileri?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

combofix tuz ruhu gibi birşey yalnız, üstelik sistemin gene de bozuk kalabilir. Mesela bir laptopumda virus antivirus servisini devre dışı bırakmıştı. Combofix ile virusu silebildim ama antivirus servisini kurtaramadım. Bence ne verin varsa yedekle, ondan sonra combofix'i dene. Ama gerçekten en temizi format, makinan da yeni gibi olur hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Combofixten sonra yine oluştu. Sorunu çözmedi. System explorer adında bir program kurdum. Task managerın detaylısı diyelim. Main.exe zımbırtısı svhost.exe (svChost.exe değil) uzantısıymış.

Linkte görüldüğü üzerede svhost worm çıktı.
C:UsersxxxAppDataRoamingAdobe'nin içinde duruyordu. Sildim. Ne o ne de main.exe dosyası bir daha çıkmadı şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...