fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Başlığa ne yazacağımı bilemedim. Direk konuya gireyim. C:UsersxxxAppDataLocalTemp klasörünün içinde "route" adında bir klasör ve içinde 6-7 tane dll dosyası ile beraber main.exe dosyası var. Malum "main.exe" dosyamız durduk yere hata vermekte. route klasörü ile beraber dosyayı sildiğimde bi müddet ( 5-10 dakka ) sonra klasörle beraber yeniden oluşuyor ve yine hata veriyor. Şu linkteki elemanda aynı konudan muzdarip. İnternette bir bilgi bulamadım. Var mıdır başına gelen veya bilgisi olan birileri? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 e virüz bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 E tabi orası öyle :) Hani nasıl kurtulurum diye şeettirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bilgisayara virüs bulaştıktan sonra bulaşmış virüsü tam olarak temizleyen bir program görmedim daha. format en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 live cd antivirus programları temizliyor. zira bir çeşit linux sürümü oluyor bu live cdler ve virüsleri pek güzel siliyorlar. https://www.google.com.tr/search?q=live+cd+antivirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 combofix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Bazen firmalar bulaşan zımbırtıya özgü tool çıkartıyorda daha öyle bişey bulamadım. Nese artık öyle bişey çıkarsa buraya yazarım. Combofix'i bi denemek lazım gerçi. Zamanında baya bir dertten kurtarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 combofix tuz ruhu gibi birşey yalnız, üstelik sistemin gene de bozuk kalabilir. Mesela bir laptopumda virus antivirus servisini devre dışı bırakmıştı. Combofix ile virusu silebildim ama antivirus servisini kurtaramadım. Bence ne verin varsa yedekle, ondan sonra combofix'i dene. Ama gerçekten en temizi format, makinan da yeni gibi olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 combofix in nvidia kartlarla sorunu var yalnız ben kullandıktan sonra keşfettim ): update filan yapamıyorsun kartın driver ına mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Dosyalar oluşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Combofixten sonra yine oluştu. Sorunu çözmedi. System explorer adında bir program kurdum. Task managerın detaylısı diyelim. Main.exe zımbırtısı svhost.exe (svChost.exe değil) uzantısıymış. Linkte görüldüğü üzerede svhost worm çıktı. C:UsersxxxAppDataRoamingAdobe'nin içinde duruyordu. Sildim. Ne o ne de main.exe dosyası bir daha çıkmadı şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar