Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ya burda yol yapımı falan vardı, halen var di mi? ne durumda trafik haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Google , devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 19'una kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Dün ankaradan istanbula gittim istanbula gidiş felaketti. 2 saat harcaladım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 izmite gelirken bir gece otoban çıkışında 1 saat bekledik. 5 dk sonra ineceğiz zaten 1 saat abi çıkamadık otobandan. geçende bakım yapmışlardı dertleri ne anlamıyorum. tren de kapalı ağlattılar milletin anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Komple otobanı yeniliyorlar. Siz yine iyi gelmişsiniz ben cuma gecesi 12 de kocaeliden yola çıktım gece 5 de evime geldim. Eski dağ yolu var onu kullanın. Fıstık gibi asfalt var ama sakat yol sağı solu uçurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar