Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya ben merak ediyorum turkiyedeki butun sunucular birleşse ve runUO gibi sağlam bir server sistemi uzerınde oynama yapılıp limitless ve lagsız bir sunucu script'i ile (Loading ile bu yapılabilir) Sizce böyle bir fikiri kaç kişi destekler?? Unutmayın uo dünyasında 10 dan fazla sehir var bunları doldurmalı... MEsela 2000 kişi aynı anda oynadığınızı ve lag olmadığını hayal edin... Fikrimin geri kalanı ve bunun olabilitery'sini size daha sonra açıklayabilirim... Tabi siz sadece olma ihtimalini yazın yeter.... Çünkü bu teorik olarak Mümkün.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ihtimal: %1 yani buda şu oluyor ki öyle bişi olmaz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mümkün değil . Çünkü ozamanda staff da bulunan kişiler birbirlerinin kuyusunu kazmaya calısıcak .! Zamanında yapıldı örneklerini görüyoruz .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Böyle Bişey Aslında Yapılsa Olabilir Yalnız Yapsanda Bişey Olmaz Yani Herkez Kendi Çıkarını Düşünür. Bence Mantıksız.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... [Bu mesaj Frasier tarafından 09 Kasım 2004 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bununla İlgili bir çok topic Açılmıştı .. Sonuçta Herkezin Dediği gibi Dayanışma Olmaz Yani ''Owner Ben olucam Sen Developer Ol'' ''Bu Scriptleri Ben Yazdım sana Nası Ben Yaptım Dersin'' Gibi Ufaktan Gelen Kavgalar Olup Dağılabilir ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Frankie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ortalik toza dumana boğulur.[signature][hline]Ölüm Sadece Bir Başlangiçtir...
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: RaVena, 09 Kasım 2004 11:11 tarihinde demiş ki: Bununla İlgili bir çok topic Açılmıştı .. Sonuçta Herkezin Dediği gibi Dayanışma Olmaz Yani ''Owner Ben olucam Sen Developer Ol'' ''Bu Scriptleri Ben Yazdım sana Nası Ben Yaptım Dersin'' Gibi Ufaktan Gelen Kavgalar Olup Dağılabilir .. Bu Gibi Düşüncede Aynen Söylediklerine Katılıyorum. Yukarıda Demek İstediğimde Oydu Yalnız Detaylı Açıklamak İstemedim. Bu Şekilde Ufak Tefek Sorunlardan Doalyı Ve Buda Sadece Bi Oyun Olduğu Halde Bazı Kişiler Oyunu Gerçek Hayatla Karıştrıp Huzursuzluk Çıkartabiliyorlar. Bu Yüzden Olmaz Bu Tip Düşünce.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 AKLINDAN BİLE GEÇİRME IRAK GİBİ OLUR ORTALIK OWNERLAR BİRBİRİNİ ÖLDÜRÜR STAFFLAR BİRBİRİNİ BIÇAKLAR :D SABAH GAZETESİNİN MANŞETİNDE:oYUN YÜZÜNDEN ÖLDÜLER ULTİMA ONLİNE OLAN BİR OYUNUN İNSANLARIN ÖLÜMÜNE YOL AÇTIGI TESPİT EDİLDİ LÜTFEN EBEVEYİNLER ÇOÇUKLARINIZI BU OYUNDAN UZAK TUTUN[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hayal etmeyin bile..[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Goktug Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 "Nerde çokluk orda b*kluk" mu desem yoksa "yürü bea kim tutar seni" mi desem bilemiyorum.. Aslında çok hoş olabilirdi ancak bence bir çok sorunda olurdu bu saydıklarınızın dışında..[signature][hline]"Thief"
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Vallaha bence herkes oyunu bırakır. Her serverda 5-6 tane "Oyundan Bezdirici" kişilikli oyuncu olduğunu varsaysak.Hepsinin toplandığı yer vallaha insanı bunalıma depresyona sokar deliliğe sürükler :)[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bak aklıma ne geldi! Öncelikle bir örnek; Örnek: Nebula - Locus, Quann Shard'ın ismi: Türkiye yada Turkey keyfinize göre.. İstanbul Ankara Bursa İzmir Antalya vs.. gibi olsa nasıl olurdu acaba?[signature][hline]Emekli Ultimacı Acextar Lousiano|Luisa Lousiano Zomßie
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 e tabi canum nebula bulaştırılmaz... Virüs gibi maşallah... Ne-bu-lag Ne-bu-luck Ne-bu-luna Ne-bu-ula gibi virüssürümleri bulkaşırsa olmaz :D
Delinquent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 -erdener abi, butun sunucular birlesse guzel olur mu abi? +olur. -neden abi? +olmaz.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 soğuk füzyon gibi bişi bu[signature][hline]Fire in the Darkness...
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Arthur_HellsFire, 09 Kasım 2004 14:35 tarihinde demiş ki: soğuk füzyon gibi bişi bu Olur ama biz yapamayız yani öylemi demek istedin :)[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bence 2 gün sonra kapanır çünkü serverlerin yönetiliş biçimleri ve her serverdeki staff topluluğunun görüşleri farklı olacağı için fikir ayrılığı oluşacak ve bölünmeler başalıcaktır bu yüzden bütün serverler birleşse ortaya pek bişe çıkmaz zaten böyle daha iyi bir çok server olsun birnden banlan diğerine geç daha ne ala olm böle olsabi defa banlandınmı bitti uo yu at çöpe demi ama :D
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Soğuk füzyon olamayacağına göre imkansız demek istedi her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sliphin dedii oda fakein dediine çıkıo soğuk olur füzyon ama biz yapamayız , çok kasmak lazım :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Birleşmenin ne anlamı var zaten bütün shardlar aynı eaueuh c/p nebula :) belki bir kaç istisna çıkabilir.[signature][hline]deviL|may|Cry
Joker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Hardgamer 'dan başka istisna göremiyorum :)[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet ondada script olsa içim yanmaycak euheauh.[signature][hline]deviL|may|Cry
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 amaç çok oyuncuya sahip bir shard oluşturmak mı yoksa iyi bir shard yaratmak mı? iki durum için de bütün sunucuları birleştirmeye gerek yok. -eğer çok oyuncu istiyorsanız, hiçbir server tüm shardların yükünü kaldıramayacağından birkaç parçaya (sharda) ayrılır. e o zaman birleşmenin ne anlamı var* -eğer amaç iyi bir shard yaratmaksa, hatırlatırım, önemli olan nicelik değil niteliktir. hiçbirşeye vakıf olamamış 363456 admini biraraya koyduğunuzda da sonuç değişmeyecektir. sadece "owner benim ulen" kavgası başlayacaktır. yani madem hayal kuruyorsunuz, "abi bir shard olsa, coder ve ametal kodlarını yazsa, silencer yönetse, sharky de sistem adminliğini yapsa. neter forumu kodlasa, keyzar da rp öğelerini hazırlası süfer olmaz mı?" diye hayal kurun da bir amacı olsun. *kişiler hayalidir (yalan)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 imkansız birşey bütün serverlar birleşemez.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Öne çıkan mesajlar