Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Satılık Honorbuddy Kendisi en iyi wow botudur. 1 session dur yani sadece 1 wow açabilirsiniz. Şu an almak isteseniz 25 € yani yaklaşık 60 tl ye geliyor. Ben 40 tl ye satıyorum. Sadece 2 ay kullandım. 1 senelik olduğu için 10 ay kalmıştır. Kullanmayanı bilmeyen kişi alırsa genel olarak yardım ederim. Banlanma riski malca kullanmazsanız ve gold alım satım işine girmezseniz nerdeyse yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 honor botu napıyo zıplıyomu içeride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Merak eden araştırsın hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar