Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Anladım. Hadi Bakalım Yolunuz Acık Olsun.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Teşekürler Canım ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ne serverı ya bu merak ettim . Ravena . Siz derken kimi kastediyosun tanıdık birilerimi burdan birilerimi ? Neyse başarılar. ..[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Grimwolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Vallaha Rp shardı veya Rp sistemiyle açılan shardların da hepsi Pvp ye dönüyor.Adamlarda doğru dürüst kurgu yok,hikaye yok. Irk sistemi,level sistemi koyup 2-3 quest yapmakla Rp shardı olunmaz... Özgün olmak lazım birerbir iletişimde olmak lazım ve sıfır töleranslı "katı" Rp uygulanması lazım yoksa laf arası "Lordum Ladyim" diyerek Rp yaptığını sanan insanlarla dolar. Bu yüzden dört gözle Ethernassı bekliyorum.[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Black_Lupin:Biz Derken Yani Çalışanlarımızı Kastettim .. Yani Kendimi Düşünmek Istemedim Ben Diyerek Ondan .. Burdan Birileri Var tabiki .. Grimwolf:Evet Öyle Bir Çok Server War .. Roleplay Serverına Az Giren Olduğu Için ve Çoğunluk Kitle Pvp yi sevdiği Için Serverın Yetkilileride Rp Serverını Pvp ye Dönüştürüyor ve Tüm Düzen Maf Oluyor .. Haklısın Sende .. Ama Bu Bizim Projemizde Öyle Birşey Olmucak Yani ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Kasım 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 İnşallah Bakalım Umdugunuz Gibi Olur.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Saol Frasier ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H''
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Apache, 09 Kasım 2004 03:15 tarihinde demiş ki: said: Xcrack, 09 Kasım 2004 02:31 tarihinde demiş ki: Oynuyanları soğutan dememiş ki , insanları demiş . Demek ki yeni başlayanları ya da onun gibi birşeyi kastetmiş . Boşu boşuna yorum yapacak hali yok adamın :) oynamayan insan nasıl görmediği bir yerden soğuyabilir.veya insanlar bilmediği kurallardan nasıl soğur.benimde boşu boşuna cevap verecek halim yok. Oynamayan demedim zaten , Yeni Başlayanları yada onun gibi birşeyi dedim. Demekki oyuna yeni başlamış ya da daha önceden oynayıp da baymış vsvs. ps. Dikkat edersen konuyu korumuyorum fikrimi koruyorum. Yani server soğuturmu soğutmaz mı onu bilemiyeceğim.
Öne çıkan mesajlar