Microp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 uzerinde calıstıgım poker oyununda kart resimlerini image.fromfile()ile masaustundeki klasorden alıyorum. ama .exe'yi arkadasıma gonderdiğimde resimler görunmuyor. bu klasordeki resimlerin .exe de gorunmesi icin ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 resource. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ayrica yanlis yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aaa programlama bolumu varmış.. eskiden de var mıydı? yeni mi acıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 simdi senin icin actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 arkadasinda ayni resim ayni yerde olmadigi icin ? resmi projeye gomersen olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 fromfile() foreach (Control cards in this.Controls) { if (cards is PictureBox) { PictureBox p = cards as PictureBox; p.Image = Image.FromFile("C:...SkyDriveödevlerkart" + desteno[ s] + ".png" ) ; s++; } resource'tan yine aynı sekilde alabilirmiyim peki? resimlerin ismini seriye bagladım. ordan cekiyorum resimleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 "aynı yer" derken desktop yeterli değil bu arada, full path aynı olması gerek. onun için de işletim sistemleri ve kullanıcı adlarının da aynı olması gerek. c:/ gibi bi yerden çeksen sorun olmazdı muhtemelen. tabi projeye gömmek en güzeli o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Microp said: fromfile() foreach (Control cards in this.Controls) { if (cards is PictureBox) { PictureBox p = cards as PictureBox; p.Image = Image.FromFile("C:...SkyDriveödevlerkart" + desteno[ s] + ".png" ) ; s++; } resource'tan yine aynı sekilde alabilirmiyim peki? resimlerin ismini seriye bagladım. ordan cekiyorum resimleri.. c# i hayatimda iki kez kullandim da eminim resimleri aplikasyondan cekebildigine, kodlar nerede hatirlasam koyacagim C:... dedigin vakit calistiran bilgisayarin surucuye bakiyorsun iste, dogal olarak calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 resimlerin adları 1.png 2.png 3.png seklınde. desteno[ s] seklınde seri olusturup adresi asagıdaki gibi bildirdim. ("klasor" +desteno[ s]+ ".png" ) sormak istediğim resourcetan alırken dosya adını seri yazarak belirtebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://stackoverflow.com/questions/1192054/load-image-from-resources-in-c-sharp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ya arkadasin ayni path'i yaratip imagelari orada bulunduracak ya da daha dogrusu olan relative path kullanman gerek: AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory sana .exe'nin bulundugu folder path'i verir; Path.Combine kullanarak olusturursun assembly'e embed etmedigin resourcelara ulasacagin path string'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar