Tears Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Merhaba Cosmos görevlerini yapmak istiyorum, nasıl başlanır, getirisi nasıldır, zorlukları hakkında hi.bir fikrim yok internetten biraz araştırıyım deim ingilizcem yetersiz geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tears Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Çok güzel yardımcı oldunuz, teşekkürler replicem sizleri tuşu kaybolmuş
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kimsenin cevap vermemesinin sebebi, soylecek birseyi bulunmamasindanir B)- oyun icindeki kanallardan bekli daha hizli cevap alabilirsin. hangi kanallar mi?? bknz. üstteki sabit topik!
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Valla kaç yıllık eve oyuncusuyum o kadar üretimci ve mission karakterim var ne cosmos BPC ler için skill kastım ne de görevlerini yaptım hocam.
Tears Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi şimdi alt karakteri üretimci madenci olarak geliştirmeyi düşünüyorum gallente gemileri silahları üreticem gallente cosmos görevlerini yapıyım diyorum bi öncü olur o görevler
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 üretimci olacaksan yolun bayağı uzun. bazı skilleri lvl 5 yapman gerekecek. invention da çok kafayı yiyeceksin. Bunlara eyvallah diyorsan güzel.
Öne çıkan mesajlar