Tears Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Merhaba Cosmos görevlerini yapmak istiyorum, nasıl başlanır, getirisi nasıldır, zorlukları hakkında hi.bir fikrim yok internetten biraz araştırıyım deim ingilizcem yetersiz geldi. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Çok güzel yardımcı oldunuz, teşekkürler replicem sizleri tuşu kaybolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kimsenin cevap vermemesinin sebebi, soylecek birseyi bulunmamasindanir B)- oyun icindeki kanallardan bekli daha hizli cevap alabilirsin. hangi kanallar mi?? bknz. üstteki sabit topik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Valla kaç yıllık eve oyuncusuyum o kadar üretimci ve mission karakterim var ne cosmos BPC ler için skill kastım ne de görevlerini yaptım hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Abi şimdi alt karakteri üretimci madenci olarak geliştirmeyi düşünüyorum gallente gemileri silahları üreticem gallente cosmos görevlerini yapıyım diyorum bi öncü olur o görevler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 üretimci olacaksan yolun bayağı uzun. bazı skilleri lvl 5 yapman gerekecek. invention da çok kafayı yiyeceksin. Bunlara eyvallah diyorsan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar