Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Selamlar, bu olayı uzun zamandır araştırıp öğrenmek istiyordum tamda karşıma çıktı. Şimdi bu soket programlamada öğrenmek istediğim olay "soket bağlantısı açmak v.s" gibi temel bilgiler değil. Daha çok programlara göndereceğim paket verileri (sanırım böyleydi ya) nasıl öğrenebileceğim. Yani mesela şuanki program oyun sunucusuna notice gönderiyor. Ben bu noticeyi nasıl gönderdiğini takip edip aynı işlemi php'de nasıl yaptırabilirim ? Umarım anlatabilmişimdir. Hala google'da aramalar yapıyorum ama burayada yazmak istedim ilginç ve iç açıcı guideler veren olur , tavsiyeler veren olur hepsi kabulumdur. Şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 seni bizim bolume alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Ben işin bilimsel kısmıyla ilgilenmiyorum aquila teşekkür =) 3-5 basit bişi öğrenip gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 CS degil lan, Programlama diyor. Var ya Sukru aglamasin diye actiklari bolum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 tamam lan cıvıtmayın ciddi bişi soruyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 biz de ciddi bişi diyoruz abi şu bölüme açsaydın diyoruz. http://forum.paticik.com/list.php?97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Anaa o bölüm ne zaman geldi lan. Ahaha tamam dur aynısını oraya açayım madem bunu gören siler artık bişi yapar birleştirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 İki tarafta da admin yetkisi olmadan birleştirme olmuyor ne yazik ki. Burdan devam edelim: http://forum.paticik.com/read.php?97,6522327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar