whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 diab kocan elden gidior kadın sarılmıs sarkı solıor kahretsın ya bu topici ben acıcaktım bı saattir izliom valla tam iste 1.40 da basladım can cok sıkılmıs herhalde ama güzel sarkı söledi tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ewet azcuk menejerlıgını yapmaya basladık bakalım ınsallah meshur edıp paparazılere falan cıkarıcaz oda kısmetse 2 hafta sonra bı barın acılısı ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bitti program. ses sistemi cok kotuydu hakkaten[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: 3Angel, 08 Kasım 2004 14:28 tarihinde demiş ki: serpıl benay ın kuzenı walla bı kuzen var kadında moon - ryan ve benım dıbımız dustu antalyadaymıs sanırım donmus en kısa zamanda tanısılmalı :) tabi canim özellikle siz kiz arkadaslarinizi da getirin ki kiz yanliz kalmasin, bana düssün haha[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 eheh tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 komık adam ryan hatta artık ryan dıyıl ZIYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Angel CAN Ben oraya tashınıyorum ay sonu unuttun sanırım? Ben geldimde bence sen kaç...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaslar buyuk ıhtımal cıkıs ıtıbarıyle bızım ofıse gelıcegı ıcın hepınızın yerıne kutlıycam --- Diab sen harıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abı kadın ne mal ya uyuz oldum valla cok sıkıldı wendigo arada bi elleriyle ritim tutuyor fln böle uhzuah dinlermis gibi yapıor adamın sıkıldı barız belliydi yani neyse ortam wend e göre deildi ama güzle programdı.en güzel kısımda ikisindede mikrofon var demesı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 rofl! bak celine bana birsey diyor mu? demez :D[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 konuyu saptırmayın =) herkez yorum yapsın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nıe kacıyom canım naptım kı ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yannız diabın efektler süper =) Deli ettiniz be kızı yazık yaw.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Uzulme kisa zaman icerisinde cikartir bizden o aciyi :D *eller belde*[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bence yorumu ben kayıt ları montaj lı halıyle buraya koyduktan sonra yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bana gelcek kopyası ben koyucam buraya ama nasıl olur bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ay kotluklarım kabardı resmen Ne kadar izliyemesemde =o/ Wendigocan ashkumla gurur duyuyorum![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Berkay heycandan kafamı kaldı be! Sabahtan beri kuduruyordum! aaaaaaaay cok mutluyum![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ayıp bea kızım ınsan bı thank's eder sefgulunu okadar tv lere cıkardık meshur ettık ayıpp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 HAha Angel Yirim be seni mannak Bayram sonu geliyorum Antalya'ya sana ve Moon a özel teşekkürlerimi getirecem ben sen merak etme =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mielikki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 diab cım ben geldim artık yalnız deilsin canııım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sunucu: Bu saate programımı neredeyse sadece kadınlar seyrettigi icin bir kadın programı yapmayı dusunuroum felan dedi. TV'nin basında morardım kaldım resil olduk. AMa eminim bu progu kadından cok erkek seyretti.Son olarak kadının seside sarkı solıyısıde berbat otesiydi.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 14:44 tarihinde demiş ki: HAha Angel Yirim be seni mannak Bayram sonu geliyorum Antalya'ya sana ve Moon a özel teşekkürlerimi getirecem ben sen merak etme =oP Ben kadinin köpegini ayartmasaydim cikamazdi o tv ye felan.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hebele?[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mieeeeeeeeeel Hoşgeldin kızım! Yirim seni Arkadaşlar Mielikki Wendigonun Kardeşi! Görümcem yani =o) Tanışın Ama yaklaşanı parça pinçik EDERİM ONA GÖRE! *eller belde etrafına pis pis bakar*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 08 Kasım 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar