Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wendigo canli yayin?

Miraul

Öne çıkan mesajlar

said:
3Angel, 08 Kasım 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
serpıl benay ın kuzenı walla bı kuzen var kadında moon - ryan ve benım dıbımız dustu antalyadaymıs sanırım donmus en kısa zamanda tanısılmalı :)

tabi canim özellikle siz kiz arkadaslarinizi da getirin ki kiz yanliz kalmasin, bana düssün haha[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

rofl! bak celine bana birsey diyor mu? demez :D[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzulme kisa zaman icerisinde cikartir bizden o aciyi :D

*eller belde*[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Sunucu:
Bu saate programımı neredeyse sadece kadınlar seyrettigi icin bir kadın programı yapmayı dusunuroum felan dedi.

TV'nin basında morardım kaldım resil olduk. AMa eminim bu progu kadından cok erkek seyretti.Son olarak kadının seside sarkı solıyısıde berbat otesiydi.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 08 Kasım 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
HAha Angel Yirim be seni mannak

Bayram sonu geliyorum Antalya'ya sana ve Moon a özel teşekkürlerimi getirecem ben sen merak etme =oP

Ben kadinin köpegini ayartmasaydim cikamazdi o tv ye felan.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Mieeeeeeeeeel Hoşgeldin kızım!

Yirim seni
Arkadaşlar Mielikki Wendigonun Kardeşi! Görümcem yani =o)
Tanışın Ama yaklaşanı parça pinçik EDERİM ONA GÖRE!

*eller belde etrafına pis pis bakar*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 08 Kasım 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...