Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 genel amerikan profilini sevmemekle birlikte san fraksiskodaki şu felaketlerden kaçarken otoyolun tıklım tıklım dolu halinde bile emniyet şeridinin boş oluşu aklımdan gitmez. bir de TEM, E-5 gelir aklıma, alır beni benden uzaklara götürür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Suark, 08 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki: said: fordcus, 08 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Ben de size dünyadan bir eziklik hikayesi yazıyım. Adamın biri de bir pc firmasına mektup yazmış benim kahve koyacağım -cdrom havzası-. bozuldu diye. of ya ne of ya?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 TR'nin en büyük bombası.. '' Gaçııın! Radyasyon sızıntısı varmış.'' diye bağırarak koşuşturan insanlar..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: fordcus, 08 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: said: Suark, 08 Kasım 2004 21:45 tarihinde demiş ki: said: fordcus, 08 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki: Ben de size dünyadan bir eziklik hikayesi yazıyım. Adamın biri de bir pc firmasına mektup yazmış benim kahve koyacağım -cdrom havzası-. bozuldu diye. of ya ne of ya? Smiley koymamısım..ole gulmekten karnıma agrı fln gırınce ole derımde ben..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: fordcus, 08 Kasım 2004 21:55 tarihinde demiş ki: TR'nin en büyük bombası.. '' Gaçııın! Radyasyon sızıntısı varmış.'' diye bağırarak koşuşturan insanlar.. Möhahağhağharhğh.. Bi yerlerden hatırlıyorum ama =)[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bir rivayete göre bir grup vatandasimiz pankart acar: Baz'a hayir baza kotu bisey baza istemiyoruz,hede hodo[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 muaha bu ne ya :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende bi ekleme yapayım. yine istanbulda yurdumun güzel insanı 50 küşü bir balkona çıkmıştır(sayı 50 olmasa bile bi 40 var tam hatırlayamıyorum) balkaon çökmüştür.üstüne yoldan geçen bir adamın kafasına balkon düşmesi sonunda ölmüştür.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 burasi turkiye burda hersey olur[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ağlanacak halimize gülüyoruz... Ne kadar acı.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bunları biri daha yazmisti[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Azmodai, 08 Kasım 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Hehehe Amerikanin buna benzer rezillik listesi var bundan cok daha beter koparsiniz. Yanan bir is merkezinin merdinvenlerinin sag tarafindan iniomus herkes biride akil edip ulan soldanda insenize diye bagirdiginda "olmaz yukari cikmak isteyen olabilir" diyede cevap vermislerki bu cevap beni benden almistir. Amerika'yı Amerika yapan da bu düşünce işte. Yukarıya çıkması gerekenler, kurtarma ekipleri vs. olamaz mı Azmo? Belki de yukarıda mahsur kalan 100 insan bu şekilde kurtarıldı?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ha bu arada amerikalılar salaktır, ona lafım yok. Ama burada verilen örnek doğru bir olay bence, salaklar ama toplumsal kuralları iyi uyguluyorlar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 o yuzden 11 eylulde dunya tıcaret merkezınden turklerın yuzde 99 u kurtuldu kımı işe gıderken oyalandıgı ıcın kurtuldu dıger bır kısmıda bınada yapılan panık yapmayın oldugunuz yerde kalın merdıvenlerı oyle kullanmayın anonslarını takmayıp paldır kuldur asaga ındıgı ıcın kurtuldu yanı turk oldukları ıcın kurtuldular :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bence bu topic 50. kez açildigindan gülmedim.. ama söle bisi var.. Ayni ise giden baba ogul mobiletle biri dönerken biri giderken kavsakta karsilasmaz avrupada.. Bu ne demek komiklik olsun diye iyice saçmalamissin. ne demek karsilasmaz.. millet artik birini güldüriym komik oliym diye kicini yirtar oldu[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 net soyluyorum karsima cikip tersini ispatlayanada istedigini veririm dunyanin en zeki irkiyiz ama en akillisimiyiz o tartisilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Azmodai, 08 Kasım 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Hehehe Amerikanin buna benzer rezillik listesi var bundan cok daha beter koparsiniz. Yanan bir is merkezinin merdinvenlerinin sag tarafindan iniomus herkes biride akil edip ulan soldanda insenize diye bagirdiginda "olmaz yukari cikmak isteyen olabilir" diyede cevap vermislerki bu cevap beni benden almistir. heüheheüheüheühüeheü son nokta budur.[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Own Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 amerikada adamın biri geyik amaçlı bir yoklama yapıyor olay şu "Fabrikalarda hala dihidrojen monoksit gazları dışarı atılıyor" ve halktan gelen tepkiler yuh kardeim hala kullanılıyomu ayıp be gibisinden şeyler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar