MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 yani birden çok video dosyası var bende (mpg)[yaklaşık200 tane] bunları kesmeden birbiri arkasına koymak istiyorum. şöyle kullanımı kolay bi program var mı???[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 camel's mpeg join diye bi program vardi sanirim.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Soyle Peck's Power Join adinda bi program buldum. avi fln gibi video formatlarini birlestirmekte kullaniliyor. mpg birlestirip birlestirmediginden emin degilim ama bi dene istersen...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 oeh sharky en guzelini soylemis :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 200 civarında dosya be ben onları yazmakla mı uğraşıcam??!!?[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 > copy /b +* Biraz düşünelim, kafayı çalıştıralım :) Armut piş, ağzıma düşme. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 25 May 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: ShARkY, 25 May 2003 16:03 tarihinde demiş ki: > copy /b +*.mpg Biraz düşünelim, kafayı çalıştıralım :) Armut piş, ağzıma düşme. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 25 May 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] bunun üstündekini biraz anlamıştım ama bu dediğinden bi bok anladığımı söyleyemem??!!?!?!![hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Fazla ? ve ! koymazsan, umarım sana yardım edecek arkadaşlar daha sakin ve daha motive şekilde yardım etmeye çalışırlar.. Bir tane boş dosya yaratıyorsun. Ya da şöyle düşünelim. Dosyaların : 1.mpg 2.mpg 3.mpg .... ... 200.mpg sen komut satırından > copy /b 1.mpg+* Hepsi.mpg yazarsan. Hepsi.mpg adında hepsini içeren TEK bir mpg dosyası olur.[hline] -ee
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 E o zmn dosyalarin sirasi noolcak? :-? Edit: bos konusmusum[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 25 May 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Alfabetik sıraya göre koyuyor böyle yanlış hatırlamıyorsam. Ya da dosyanın yaratılma tarihine göre de olabilir.. Diskten sırayla okuyabilir, ama sanmıyorum. MS bu, alfabetik sıraya göre yapacaktır.. Eğer zaten sıra istiyorsanız, o zaman teker teker yazmalısınız. file1+file2+file3 gibi..[hline] -ee
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hmm anladım galba tmm. bu arada !!?!?!? sinirlenme ifadesi değil yani yanlış anlama[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bunlar yetmezse bu konuda bir kaç topik daha var. Aratırsan bulursun "birleştirme" kelimesini falan[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 TEMPGenc 'de var eğer program kullanmak istiosan. Hem bununla mpeg dosyalarını video ve audiolarını ayırabiliosun felan. Sharky o yöntemi denedim olmadı. ilk mpeg'i gösterio sonra bozuluo. Sanırım dosyaların özelliklerinin aynı olması gerekio. Çözünürlük, ses, format. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 May 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Evet öyle bir problem var :) Söylemeyi unutmuşum :)[hline] -ee
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 XP in varsa WIndows Movie Maker ite babalar gibi :)[hline]In me forever and ever and ever forever, Wanderlust!
Öne çıkan mesajlar