Clitoris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 star wars outcast oynuyoruz multiplayer 1,4 patchi yüklü ama oynarken aniden oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor "cl_ParsePacketEntities: end of message" bilginiz varmı ? yardımcı olursanız sevinirim...
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bida indir belki indirirken problem olmustur..avaturkten ındır[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Clitoris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 patchi yüklemeden öncede aynı hatayı veriyodu belki yamasındandır dedik yamayı yükledik gene aynı problem.... ???
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 [signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
sLog Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hahahaha hatırlıyorum bu resmi. iyi oturturdun arcane..[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 q3 motoru kullanan sw oyunları için diye biliorum ancak sw 2 outcast dediğiniz oyunu bilmediğimden bu kategoriye girip girmediğini bilemicem jk2 ve özellikle 3 de baya yaygın.exe linkleyeni yakarım :P.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 kopya oyun dunyasına hos geldin......... ama patchleri yukledikten sorna duselmesi şazom bu arada link icin ahauha babayi link veririm malmıyım ben
Clitoris Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 muhabbet ii güzel de benim sorun ? lol
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 senin sorunun çözümü yok onu belirtmeye çalıştım. bazı çözümleri de burada yasak.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Öne çıkan mesajlar