copperelf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 forumlara bakınıyorum herkes bişiler yazıyor. ben war craft 2 den sonrasını oynamadığım için bu classların hiç birini tanımıyorum. acaba dac/catacombs benzeri bir site varmı? classları, özelliklerini falan inceleyebileceğimiz?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 birde 2. soru; doacdaki buff olayi varmi? yoksa tek account tekc harla mutlu mutlu oynayabilecekmiyiz?[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare iyilik melegi 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Karakter yaratırken sadece ırkını ve sınıfını belirliyorsun. Stat vs. sen seçmiyorsun o yüzden catacombs benzeri bi olaya gerek yok. Karakter sınıfları ile ilgili www.worldofwar.net sayfasından bilgi edinebilirsin. Yada burda sor cevaplarız.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Buff var tabi. Ancak daoc daki kadar güçlü ve uzun etkili ve olmazsa olmaz değiller... Ayrıca tek karakter 35252345 tane buff yapamıyor. Değişik karakterlere dağıtılmış durumda buff lar. O yüzden tek acc la oynayabilecez.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar