jarjar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Aşağı yukarı yağmur. Bir damla içindeki mineral Adhezyona yenik düşen ayrılık Ve yer çekimi Düşüş; Adeta bir şenlik gibi bahar ortasında Birkaç aya, Her şey farklı olurdu oysaki Belki bir kar tanesine devinim Bu sefer biraz rüzgar, Biraz hafiflik kendine münhasır özgünlüğüyle Hafif bir iniş. Yollara çıkmak için aranan sebep Her iki yarım kürede de aynı mıdır? Yönlere bakmaksızın kayıtsız ve kendince. -12- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 prospektüs gibi olmuş panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Troll için değil de yazar kasa ya da pos makinesi için yardım topiği sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hep Birhan Keskin tadı var. çok sevdim bunu da diğerleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 =) teveccühün 2. kitabının siparişini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bundan da bisey anlamadim, digerleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 oyle denmez, cok sanatsal olmus diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar