Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mexbrush Threepwood , Kutsal Sular (a.k.a episode 3)

mexinth

Öne çıkan mesajlar

Oyuncular

mexinth - mexbrush threepwood

Jeff - wally

Gringorie - Stan

chukuwaka kabilesi

Threepwood Seyir Defteri
Son 2 olaylı maceramızdan sonra artık iyice emindim "Taç" buralarda bir yerdeydi. Her ne kadar D.B. bunun bende bir saplantı olduğunu söylesede bir Threepwood asla pes etmezdi ve etmeyecekti.
Wally ve işleri bozulduğu için hizmetime hazineden bir pay karşılığı giren Stan'le beraber denize açıldım...

Bu huzurlu ve iddialı sularda bir kez daha seyre başlamıştım.

O kadar keyifliydim ki kürekleri biraz ele aldım ve bu çarşaf gibi denizin tadını çıkarmaya başlamıştım..

Derken hava gene değişmeye, kararmaya başladı.

Geçtiğimiz 2 macerayı da kılpayı atlatmanın verdiği güvenle Wally olayın ciddiyetinden uzakta, kendi kendine espiriler yapıp eğleniyordu.

Ortalık tekrar aydınlanınca geçen haftanın intikamını almak isteyen canavar ve arkadaşları gözükmüştü. Cesur ve yiğit canavarımız gayet adil bir dövüş istiyordu anlaşılan...

Bu grup deneyimli Threepwood mürettebatı için bir tehlike arz etmiyordu. Wally'in el kol hareketleri eşliğinde grubu geçtik.

"Taç" hazinesine hiç bu kadar çok yaklaşmamıştık, bunu hissediyordum. Tabi hiçbir hazine hele hele "Taç" bu kadar kolay elde edilemezdi. İleride Chukuwaka kabilesinin yelkenlileri gözüme çarptı.

Silah ve sayı üstünlüğünün onlarda olduğunu hesaplamam zor olmadı. Bu yüzden kiralık kürekçi Stan'e küreklere asılma emrini verdim.

Nazikçe kürek çekmesine daha fazla dayanamamış ve eski sevgililerine laf atmaya başlamıştım. "Stan'in sevgilileri denyo,
Stan'in sevgilileri ağır siklet " bu hakaretler etkisini göstermiş ve kiralık tayfamız sinirle hızlı kürel çekmiştir. (Bu laflar gerçekten atılmış ve gerçektende 3. mürettebatın kürek çekmesi ettiği küfürlerle 3 kat hızlanmıştır :p)

Bu gazla kürek çeken Stan, Chukuwaka'lıları takipten vazgeçirmişti.

Sağıma soluma bakıp durum değerlendirmesi yaparken bir yelkenli gözüme çarpmıştı.

Bugün burada pazar filan vardı da benim mi haberim yoktu. Nerden çıktı bu kadar gemi ve yelkenli diye tam düşünüyordum ki...

Threepwood ailesi gene macera peşinde diye böğüren garip görünüşlü bir gemi önümüzden geçiyordu, işin ilginci geminin içinde ki çekik gözlü büyücü insanlardı. Vuducuydu bunlar eminim, gemi geçerken hava bir tuhaf olmakla kalmamış, garip garip şimşekler çakıyordu.

Bu tuhaf gemiyi ve olanları düşünürken yaşadığımız şaşkınlık henüz geçiyordu ki Kutsal Sulara vardık!

Hazinenin efsanevi koruyucuları uzakta görünmüştü.
Tam tam sesleri eşliğinde kanolarıyla bize yaklaşıyorlardı.

daha da yaklaşıyorlardı...

Durumun vehametini anlatmaya gerek yoktu sanırım.
Chukuwaka'nın en azılı yamyamlarından oluşan bu grup peşimizdeydi.
Wally'e emir vermeme gerek bile kalmamıştı.

Bir Threepwood için böyle durumlarda yapılması geren birşey vardı...
9/10 istatistiğinden hiç şaşmayacak bir biçimde geri çekilmek.

Bakınız tekrarlıyorum kaçmak değil, sadece ufak bir geri çekilme...[signature][hline]sonunda yeniledim.

[Bu mesaj mexinth tarafından 08 Kasım 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ya bu a.k.a ne ?walla cok mrk ediom[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Sosyal ağlarda paylaş

herşey bir yana deniz otobüsünden yediğimiz dalgayı eğer yanlamasına alsak devrilebilirdik :p

Birde gökyüzü karardığı için kıyıya döndük, bu sefer biraz fazla açılmıştık.

Bu bölümde hiç canavar göremedik ama kasaptan et alıp atacağız belki gelir camgöz :p[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...