Abus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yaw olmadı ya gine off ya.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 halflife2.net ve planethalflife.com forumlarında anlat derdini. en çok hl2 manyağı oralarda.[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 mainstream oyunculari sizi...hl ever sucx..![signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hl ever sucx? ne demek istedin? half life bok gibi dediysen ısırırım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben ısırmam, yerim. HL, 100 yılın en iyi oyunu be :hrr:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya arkadaşlar herbişeyi denedim ama preload devam etmiyo ne yapacam ben.baştan mı başlıcam.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şunu dene: steam .gcf dosyalarının back-uplarını al, steam installed files'ı falan salla, .gcf backupla yeter. sonra steam uninstall et, baştan yükle, sonra .gcf dosyalarını tekrar eski yerlerine koy, tekrar devam et. işe yaramazsa tekrar download etmekten başka pek bi çözüm göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Yahu chainlight'ın ne alıp veremediği var şu hl ile yahu. Abi tamam da her saniye belirtmek zorunda değilsin daha farklı tarzda fps''den hoşlandığını. Çok istiyorsan benim bf ye olan düşkünlüğüm gibi yap. Oynadığın fpsleri nerelerden bulabileceğimizi göster modlardan haberdar et patchlerin linkini ver vs. vs. Alla alla[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hl2 çıksın onu da görücez "gabe abi öp öp ne güzel oyun yapmışın ehe" diye gezicek. bu arada SDK (software developer's kit) çıktı çok eğlenceli hehae, hostage'ların eline silah verip poz verdirtmek falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 uhuuh ii bya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ii ben rem almadan çıkmasın da :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 7 gün 15 saat kaldı... (türkiye için steam üzerinden alırsanız dosyalar 16 Kasım salı günü sabah 11'de unlock olcak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ve ben hala preload etmedim kupon oldugu halde[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 İndirmeye başla.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar