Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bavul.com'u daha once deneyen var mi? edit; soyle desem daha iyi olur sanki ankara-amsterdam bileti ariyorum. Pegasusun sitesinde 500tl filan olarak gozukuyo bavul.com'da 150euro. Musteri Hizmetlerini aradim "allah allah o kadar oynamamasi gerekiyo en fazla 40-50 lira oynar ama siz alin bisey olmaz turkcellin sirketiyiz" filan dediler. Burdan bilet alipta sorun yasayan oldu mu veya memnun kalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 havayolunda calistim: acenteler yurtici 10-20 dolar yurtdisi 30-40 dolar arasi fiyat indirimi uygular, alirsan senin faydana olur aradiginda uyarmis, fiyati duzeltmis olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Hala ayni bide isin garibi once gidisi seciyosun sonra donus biletini. Gidisi secerken 150 avro diyo donusu secerken ayrica 150 euro diyo. Odeme ekraninda totalde gene 150 euro diyo. Aradim gene bi bokluk cikmaz dimi diyorum cikmaz turkcell kurulusuyuz diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 parani geri oderler en kotu dikkat et +10 saat aktarma olmasin.. iyice kontrol et fiyat disinda sacma bisiler de olabilir sonra klm.com / airfrance.com nerdeyse o saat-tarihte gercekten ucak var mi ona bak edit: pegasus yazmistin unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ayni saatte ucak var aktarmalar arasi 1.30 saat filan cok degil yani. ama saatlerde hata var istanbul-amsterdam arasini 2saat 40 dakika olarak gostermisler pegasusun siteside ayni sekilde. Neyse aliyorum napalim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bence sikinti cikmaz gidis 3s 15dk civari donus biraz daha uzun oluyor genellikle sabiha gokcen / ataturk ankaradan gelen ucak IST ataturk'te iniyordur, amsterdam ucagi sabiha gokcen'den kalkiyordur... iyice arastir ataturk -> sabiha taksi ile 150 liradan cok verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pegasusun kendi sitesinde sabiha-amsterdam-sabiha ayni fiyata geliyo bavul.com sadece istanbul aktarmasini bedavaya yapiyo mumkun mudur boyle bisey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 pegasus ve bavul.com'un farklı sahipleri var pegasus'u bağlayan yanı yok, bu tür siteler bilet başına 20$ falan komisyon alırlar normalde. bu uçuşta alamayacaklar. kısaca al bileti, pegasus seni uçurur bavul.com bu arada güvenilir ve tanınmaya çalışan bir site ios app'ine bile baya yatırım yaptılar. (normalde bu bilet fiyatları kontrol edilir, uyarı ile düzeltilir vs.) edit: aracı kuruluşlar her zaman daha ucuza satar havayollarından... uçuş kodu ve saatleri aynı ise sıkıntı çıkmaz. edit2: uçaklara her zaman overbooking yapılır, yani bileti alıp uçmayan tayfa 6-10% arası olarak alınır vs. şirketin (pegasus) sana paranı iade edip uçurmama hakkı var, ama bu senin yazdigin olay icin gecerli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 saolasin abi aldim bakalim neler olucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 noolduğunu yaz sonra, ben de merak ediyom böle ucuzcu olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 ucuzcu olay değil ya kontrol etmemişler call centerla konuşuyosunuz tabi, onlar da diğer departmanla alakalı değil vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ya buyuk ihtimalle piyasa yeni girdiklerinden biraz zararina islem yapiyolar bugun baktim gene baya bi firsat var. Zaten eksisozluktede, sikayetvar'da da kotu seyler yazilmamis hakkindada. (bi kac kere bonus yuklememisler sadece) Ama isin garip tarafi iyi yazilmis seylerde yok (bi tek eksi sozlukte var oda reklam mi yoksa gercek mi cozemedim) kertenkele katiliyorum zaten iphone appi filan gayet guzel, dolandirici olsalar bu kadar titiz calismazlar heralde dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 pegasusun toplam 350 euro civarina gelen gidis donus bileti acenta ile 220'ye aldim, benzer biseydir sorun cikmaz bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hakkaten tcell'in şirketi. en fazla tcell müşterileri kadar yolunursun. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar