gellidus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Evet arkadaşlar yakın zaman içinde evden taşınma gibi bir durumumuz mevcut. Kitaplarımı ve babamın kitaplarını alfabetik sıraya koymak istiyorum her zaman istemişimdir bunu. Şimdi normalde elle bu işi yaparım ama kitap sayısı biraz fazla tahminen 2000+ kitap var şuanda ve hepsi karışık yani elle yapmak neredeyse hatta kesinlikle imkansız. Acaba bildiğiniz bir program varmıdır eserin yada yazarın adını yazıp kendisi alfabetik sıraya koyan biraz garip bir yardım isteği oldu ama bu lazım işte :D
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 niohoho ne kadar yorucu bir olay allah sabır versin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bulduğum birkaç program var ama bunlar küçük parçalar halinde sıraya koyuyor mesela 50 50 fln Eğer bir cozum bulamazsam Yazar ismine göre sıraya koyacağım 50 50 yaparım biraz uzun sürer ama. birde daha sonra aldığımız kitapları sıraya koymak gerekicek ama birkere yaptıkmı devamı gelir heralde. ASlında kitapları türlere göre ayırmada bir secenek ama sacma olur ev kitapevine döner bu türler surda su türler burda diye :)
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Alfabetikten önce konusuna göre falan sıralar, başka kategoriler oluştur önce. Öyle yaparsan elle bile yapabilirsin. Misal; Romanlar > Doğa romanları > Tarihsel romanlar Müzik > ..... gibi sınıflandırmalara git.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 office'ide deneyebilirsin. onları yazıp, alfabatik veya numaraya göre sıraya koyma özelliği vardı office'de..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 54) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tam kütüphane yapıcaksınız yani.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Homoid o kütüphane halka açıkmı faydalanabilirmiyiz ? :D[signature][hline]
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet word de bole bır ozellık var sanırım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yok bence tam kütüphane yapmayacak, ki tam kütüphane öyle olmaz :) Zaten elindeki dermeye alfabetik sıra yeter herhalde. Konu başlıkları yaratmasıda sağlıklı olmayabilir 10.000'in altında eseri olan bir derme için.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
PZ958 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bence kendi alfabeni oluştur. Daha kolay olur. :)[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben sevdiğim , hediyeler , gibi klansmanlara ayırıyorum mesela :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 excel e yaz hepsini sora ordan alfabetik siraya koy sora printle.[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Öne çıkan mesajlar