YETER Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 2 adet 256 mb pc2100 266mhz Kingston Ram. Tane Fiyatı:40$ KDV YOK :P P.S:Bu aralar RAM fiyatlarında bir artış var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 40$'a anca ikisini satarsin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya senin RAM fiyatlarından haberin yok sanırım + 40$ dedik ama yani düşeriz pazarlık payı var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pc2100 vede 266mhz oldugunun farkındasın dimi 333mhz Kingston ramlar 45dolar ayni zamanda sıfır.(kdv dahil)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Naa, 07 Kasım 2004 01:00 tarihinde demiş ki: 333mhz Kingston ramlar 45dolar ayni zamanda sıfır.(kdv dahil) [signature][hline]Web Tasarım Hosting hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kardeş sende haklısın kendince ama diyorumki senin dediğin o ramler 55 dolar bir kere 45 dolar değil ona göre fiyat verdim zaten 45 dolar olsaydı 30 dolar derdim o zaman... Ha senin bu fiyatları aldığın yeri bana söylersen mutlu olurum ordan alışveriş yaparım bundan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kadıkoy/Yazıcıoglu[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YETER Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Tamam orada ramler o fiyatta değil işte neyse kardeş tamam iyi güzel ben zaten bütün işlemlerimi orada hallederim... 35$ dolara kadar satıyorum alıcak varsa özele mesaj atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar