Spartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 city of heroes account u ile lineage2 i accountunu takas etmek isteyen varsa bana ulaşsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ilginç valla lineage oynayıpda city of heros a geçecek birisi düşünemiyorum :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ben düşünebiliyorum. mesela ben... lineage'da arkadaşlarım olmasa düşünmeden geçerdim. [Bu mesaj mayfer tarafından 03 Kasım 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 niye canım yani, özel msg dan bir arkadaş ulaştı bile:) henüz anlaşamadık tam, o yüzden halen teklifi olan özel msg dan ulaşsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 karakterler nasil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 boş sayılır. level 11 scrapper var iki tane. katana/regen ve spines/regen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MorningstarDspna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Level 41 Human Gladiator (Morningstaric) , lvl 13 PK Dark elf Mystik , lvl 17 Dwarf (male).Accountu satmak istiyorum bütün karakterler Hindemith te 9M de adena satıyorum ilgilenen varsa lütfen yazsın.Everquest 2 yi sipariş ettim maddi destege ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar