xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Araç hakkında bilgisi olan var mı? kullanmadım ama araç çok hoşuma gitti ciddi olarak almayı düşünüyorumf akat renault kalite ve yol tutuşundan emin değilim bir yardımcı olsanız keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Az yakıt tüketiyor, bagaj inanılmaz büyük, dışarında şekil ama konsol tabii ki berbat, kilitesiz, ve genel olarak reno işte. Ben de alacaktım bir ara 55bin e, şimdi 55binim olsa aynı ayar belki biraz daha fazla yakan bir araç alırım diye düşünüyorum. (dci dı benim baktığım bu araad) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Motor hariç diğer herşey tartışılır. Ama 1.6 130 hp, 320 nm tartışılmaz. Değerler bildiğin 2 litre dizel motor değerleri. Motor konusunda reno yardırdı gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 aslında konsol hoşuma gitti donanım da iyi navigasyon kamera cc falan ama tek şüphem yoldaki durumu ayrıca koltuklarda efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ha burada sakın 1.5 lik motoru "abi bu da aynı, bişi değişmez, hem bu daha az yakar" diye ittirmelerine müsade etme. Kullandım, 2 motor arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Yol tutuş konusunda megane iyidir. Standard esp geliyor zaten. Şase baya rijit, iyi yol tutar, burkulmaz. PS. rijit şey oluyo, şaseye yük binince yamulmayan demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 alınır diyorsunuz yani? Daha önce hiç renault kullanmadım bugüne kadar da hep kötü imaj olarak kalmış aklımda o yüzden kullanan varsa sormak istedim. Teşekkürler cevaplar için. Sport tourer olmasının nedeni de bebek arabası bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Test aracı vardı megane hb 1.5 beğenmedim zaten motoru bide 1.6 nın şanzımanı çok hoşuma gitti hemde daha az yakıyor navyamphs said: Ha burada sakın 1.5 lik motoru "abi bu da aynı, bişi değişmez, hem bu daha az yakar" diye ittirmelerine müsade etme. Kullandım, 2 motor arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Yine tekrarlıyorum kendimi; ön koltukları kendinize göre ayarladıktan sonra arka koltuğa çocuk koltuğunu monte edip yeterli kullanım alanı kalıp kalmadığına bakın ;) 1.6dci'nin tüketimini ben de çok merak ediyorum. 1.5dci gibi olacağını hiç sanmıyorum : Resmi sitesi tüketimi bariz daha düşük gösteriyor!!! acaba ivmelenmedeki rahatlık yüzünden mi tüketim düşük?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paramecium said: Selam, Yine tekrarlıyorum kendimi; ön koltukları kendinize göre ayarladıktan sonra arka koltuğa çocuk koltuğunu monte edip yeterli kullanım alanı kalıp kalmadığına bakın ;) 1.6dci'nin tüketimini ben de çok merak ediyorum. 1.5dci gibi olacağını hiç sanmıyorum : Saygılar. dediğini yaptım zaten onda sıkıntı yok benim beklentim tüm çocuk eşyalarını bagajda taşıyabilmek şuan ki aracımda (honda civic hb 1.8) bu mümkün değil mesela 1.6 nın yakıtı daha iyimiş 1.5 e göre herkes aynı şeyi söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Bunun bagaja çocuk arabası (concorde markası, görmüşseniz bilirsiniz ne kadar büyük olduğunu), çok rahat giriyor, üstüne de baya yer kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 dreagloth said: Bunun bagaja çocuk arabası (concorde markası, görmüşseniz bilirsiniz ne kadar büyük olduğunu), çok rahat giriyor, üstüne de baya yer kalıyor. eyvallah saol benim icin en onemli ozellik bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bende iki tane oldugu icin o koltuklardan, bide yardimci kisi goz onune alininca sigamadim megane a ne yazikki.. caddy aldim, kokten cozdum durumu :D ayni para, ic hacim 2 kati :D bagajdan bahsetmiyorum bile, otomatik dizel kararan aynalar, yagmur sensoru, oto farlar, deri direksion, oynar kol dayama yeri, ivir zivir ayarli koltuklar vs gibi binekten bekleyecegim hersey var icinde, esp abs bde cdf askdjhsadlkjhasl falan gibi ivir zivirlarda var.. ama ticariiiiiii ;) olsun.. bence yuru reno iidir, cocuk tekse, dusunme devam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Bende de arkada 2 koltuk var ve ortaya da hanım oturuyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 paramecium said: Selam, Yine tekrarlıyorum kendimi; ön koltukları kendinize göre ayarladıktan sonra arka koltuğa çocuk koltuğunu monte edip yeterli kullanım alanı kalıp kalmadığına bakın ;) 1.6dci'nin tüketimini ben de çok merak ediyorum. 1.5dci gibi olacağını hiç sanmıyorum : Resmi sitesi tüketimi bariz daha düşük gösteriyor!!! acaba ivmelenmedeki rahatlık yüzünden mi tüketim düşük?! Saygılar. Para, müsait olursan git bi dene aracı. Dizel olduğuna inanamazsın, çoğu 1.6 benzinliden daha iyi ivmeleniyor. Torku cabası. Yakıt tüketimi 1.5 le aynı. (Kağıt üzerinde %1-2 az görünüyor) 320 nm tork var abi, hızlanması için gaza yüklenmene gerek kalmadığı için araç 1500-2000 bandında tam güçle yürüyor. Dolayısıyla şehiriçi 5-6 litreyi tutturuyor. Tekrar ediyorum, iç donanım, plastik kalitesi vs kötü olabilir ama reno 3. jenerasyon megane ile 2 şeyi başarmış, Motor ve şanzıman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 otomatik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Ben şu saatten sonra pek sedan/station almam; MPV düşünüyorum. Scenic için 1.6dci seçeneği hâlâ yok orası çok gıcık. Hayatta da sıfır araç almam! Yetkili servis salaklığı çekemem. O sebeple garantisi bitmiş araç almayı düşünüyorum :) 1.6dci benim için uzak bir seçenek şu aşamada : O sebeple C4 Grand Picasso düşünüyorum 2013 için ama Citroen için 2007-2008 senelerinde çok acımasız eleştiriler var. Facelift sonrası ile ilgili adam gibi yorum bulamadım. Donanımhaber, yorumlar karşısında paso 'eline, yüreğine sağlık' diyen tiplerle dolu. Hiçbirinin yorumlarına güvenemiyorum :D Yurtdışı sitelere abanacağım artık. Tanıdık Citroenci yok ki çevremizde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 En azından Reno 1.6 dci motorlu scenic e binemden kararını verme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Selam, Scenic için bu seçenek daha görünürde yok her nedense! Mercedes'e verdiklerine göre bu motoru, var bir kerameti =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 10 saniyede dizel bi MPV 100 e çıkıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Reno modellerinden bir kaç foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 arabanın kralı bu ona bakarsan da işte ama ... aynı paarayı renault a vermek zorundayız maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 o nemiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 http://www.imaginelifestyles.com/luxuryliving/wp-content/uploads/blog/files/u2/audi-allroad-quattro-03_0.jpg bundan güzel sw yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1.5dci tourer kullandım 2 yıl. gayet güzel araba fiyatına göre. cok da az yakıyo. ama bi daha alacağımı sanmam =P 10 lira daha koyup passat wagona çıkarım. çünkü vw>reno , hem de baya ağır eziyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar