Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renault megane sport tourer gt line 1.6 d

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

Az yakıt tüketiyor, bagaj inanılmaz büyük, dışarında şekil ama konsol tabii ki berbat, kilitesiz, ve genel olarak reno işte. Ben de alacaktım bir ara 55bin e, şimdi 55binim olsa aynı ayar belki biraz daha fazla yakan bir araç alırım diye düşünüyorum. (dci dı benim baktığım bu araad)
Sosyal ağlarda paylaş

Test aracı vardı megane hb 1.5 beğenmedim zaten motoru bide 1.6 nın şanzımanı çok hoşuma gitti hemde daha az yakıyor

navyamphs said:

Ha burada sakın 1.5 lik motoru "abi bu da aynı, bişi değişmez, hem bu daha az yakar" diye ittirmelerine müsade etme. Kullandım, 2 motor arasında fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Yine tekrarlıyorum kendimi; ön koltukları kendinize göre ayarladıktan sonra arka koltuğa çocuk koltuğunu monte edip yeterli kullanım alanı kalıp kalmadığına bakın ;)

1.6dci'nin tüketimini ben de çok merak ediyorum. 1.5dci gibi olacağını hiç sanmıyorum :

Resmi sitesi tüketimi bariz daha düşük gösteriyor!!! acaba ivmelenmedeki rahatlık yüzünden mi tüketim düşük?!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Yine tekrarlıyorum kendimi; ön koltukları kendinize göre ayarladıktan sonra arka koltuğa çocuk koltuğunu monte edip yeterli kullanım alanı kalıp kalmadığına bakın ;)

1.6dci'nin tüketimini ben de çok merak ediyorum. 1.5dci gibi olacağını hiç sanmıyorum :

Saygılar.

dediğini yaptım zaten onda sıkıntı yok benim beklentim tüm çocuk eşyalarını bagajda taşıyabilmek
şuan ki aracımda (honda civic hb 1.8) bu mümkün değil mesela

1.6 nın yakıtı daha iyimiş 1.5 e göre herkes aynı şeyi söylüyor
Sosyal ağlarda paylaş

bende iki tane oldugu icin o koltuklardan, bide yardimci kisi goz onune alininca sigamadim megane a ne yazikki..

caddy aldim, kokten cozdum durumu :D

ayni para, ic hacim 2 kati :D bagajdan bahsetmiyorum bile,
otomatik dizel kararan aynalar, yagmur sensoru, oto farlar, deri direksion, oynar kol dayama yeri, ivir zivir ayarli koltuklar vs gibi binekten bekleyecegim hersey var icinde, esp abs bde cdf askdjhsadlkjhasl falan gibi ivir zivirlarda var..

ama ticariiiiiii ;) olsun..

bence yuru reno iidir, cocuk tekse, dusunme devam ;)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Resmi sitesi tüketimi bariz daha düşük gösteriyor!!! acaba ivmelenmedeki rahatlık yüzünden mi tüketim düşük?!

Saygılar.

Para, müsait olursan git bi dene aracı. Dizel olduğuna inanamazsın, çoğu 1.6 benzinliden daha iyi ivmeleniyor. Torku cabası. Yakıt tüketimi 1.5 le aynı. (Kağıt üzerinde %1-2 az görünüyor) 320 nm tork var abi, hızlanması için gaza yüklenmene gerek kalmadığı için araç 1500-2000 bandında tam güçle yürüyor. Dolayısıyla şehiriçi 5-6 litreyi tutturuyor.
Tekrar ediyorum, iç donanım, plastik kalitesi vs kötü olabilir ama reno 3. jenerasyon megane ile 2 şeyi başarmış, Motor ve şanzıman.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben şu saatten sonra pek sedan/station almam; MPV düşünüyorum. Scenic için 1.6dci seçeneği hâlâ yok orası çok gıcık.

Hayatta da sıfır araç almam! Yetkili servis salaklığı çekemem. O sebeple garantisi bitmiş araç almayı düşünüyorum :) 1.6dci benim için uzak bir seçenek şu aşamada :

O sebeple C4 Grand Picasso düşünüyorum 2013 için ama Citroen için 2007-2008 senelerinde çok acımasız eleştiriler var. Facelift sonrası ile ilgili adam gibi yorum bulamadım. Donanımhaber, yorumlar karşısında paso 'eline, yüreğine sağlık' diyen tiplerle dolu. Hiçbirinin yorumlarına güvenemiyorum :D Yurtdışı sitelere abanacağım artık. Tanıdık Citroenci yok ki çevremizde :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...