Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laser Jet gibi scribe template

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl olmalı sizce, ben

str 90
dex 10
int 125

magery 100
inscription 100
meditation 120
focus 120
evaluatling intelligence 100
necromancy 80
spirit speak 80

diye düşündüm.sizce?[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script

Mesaj tarihi:
Anladığım kadarıyla sadece Scroll yapmak için kullanacaksın eğer öyle ise gayet iyi. Lich olmayı setini mana regen ve mana incs itemler ile yapmayı ve karmanı -15000 de tutmayı unutmazsan gayet iyi oluyor. Full setin Mana reg 2 olduğunda neredeysehiç mana harcamamış gibi 6. Circle yazabiliyorsun[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
15 dex in bu karaktere bi getirisi yok, karakterin amacı başlıktan da anlaşılabileceği gibi olabildiğince fazla scroll yazmak :D
full set 2 regen olunca lich form ve shadow wisp e gerek var mı? 6. circle dan yüksek circle yazmicam.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script

Mesaj tarihi:
Evet arcane shadow wisp -15000 karma ve lich forma dönüşmen gerek. Zaten bildiğim kadarıyla sadece 6. Circle %100 ile yazılıyor 7 ve 8 %100 ile yazılmıyordu.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
lich form+shadow wips+150 mana+12 mana regeneration setle energy bolt'a yine mana dayanmıyor :(

ancak 2-3 kişi daha olacak onların shadow wispleride devreye girecek belki mana sorunu kalmaz o zaman[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
saol pop, olsun yine de medit e az zaman gitmiş olacak
e bekleriz 1 dakikada falan dolar herhalde[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script

Mesaj tarihi:
bu arada 120 medit demişim, medit psleri acaip pahalı
onu 100 medit yapalım.

o 20 skill i neye vermeli
necroya versem mantıklı olur diye düşündüm ?[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script

Mesaj tarihi:
50 ss 50 necromancy zaten %100 shadow wisp yapmanı saglıyor

necroda 80 falan olsa biraz fizzle olur ama yinede lich olabilirsin bir kaç denemede

bence focus'a ver o 20 puanı :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Mesaj tarihi:
evet ben de öyle düşündüm, böylece necro kullanma zevkinden mahrum kalmayacağım :P[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script

• Yeni Oluştur...