marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sen de videonun başını beklemeyip ileri ileri alanlardansın dimi
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 marksman said: ilk defa mı bilae ? ortalama alman kızı bile kate upton oluyodur şimdi sana. olur öyle olur Kate Upton'ın bıyıklı fotosunu mu istiyorsun her konuya He cevap ver bağa
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 olaya bütünüyle bakmanı istiyorum cicibeybe
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 marksman said: ilk defa mı bilae ? ortalama alman kızı bile kate upton oluyodur şimdi sana. olur öyle olur benim ilki 14 yasinda korsan taksinin evinde parali bi kadinla olmustu ve millet oyle si iyi defil diyoda sonra kizlarda kendime bayaa guven geldiginden dolayi farkli farkli kizlarla sevistim bol bol sorun su aslinda sorun degil o kafayla yazinca sorun du gine bira icicem simdi sonra sorun olunca sorunu yazarim kizin ozeti: 1.65 kilo: 54 muzik: hardcore all tip: alternative metal hobi: ata biniyo kendine ait evi var ela gozleri var en onemlisi o yanimda iken hicbirsey tikimde degil sizce opusmeye boyle devam mi her 2 dakkada yoksa almanca mi ogreniyim di soru karar belli moruk 2 iside sdf
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ardeth said: Meğerse internette fotoğrafını görmüş ondan beri senden çok hoşlanıyomuş seni bulmak için istanbula gelmiş http://i.imgur.com/2MT9L.jpg almanyada lubeckte oturuyorum panpa 2 senedir yurtdisi 1 senedir almanyadayim sebebi: egitim para durumu: var iste gerisini dusunme
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 incdarkness said: marksman said: ilk defa mı bilae ? ortalama alman kızı bile kate upton oluyodur şimdi sana. olur öyle olur benim ilki 14 yasinda korsan taksinin evinde parali bi kadinla olmustu ve millet oyle si iyi defil diyoda sonra kizlarda kendime bayaa guven geldiginden dolayi farkli farkli kizlarla sevistim bol bol sorun su aslinda sorun degil o kafayla yazinca sorun du gine bira icicem simdi sonra sorun olunca sorunu yazarim kizin ozeti: 1.65 kilo: 54 muzik: hardcore all tip: alternative metal hobi: ata biniyo kendine ait evi var ela gozleri var en onemlisi o yanimda iken hicbirsey tikimde degil sizce opusmeye boyle devam mi her 2 dakkada yoksa almanca mi ogreniyim di soru karar belli moruk 2 iside sdf fcuk :(
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dudak fetişisi misin ? 2 dk da bir öpüşmek ne. akışına bırak
photographer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 dil dile deymeden dil öğrenilmez hacı bence öpüşmen daha mantıklı
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 photographer said: dil dile deymeden dil öğrenilmez hacı bence öpüşmen daha mantıklı bunu babamda soylemisti yoksa sen?? babam haci degil hoca der olamazsin sdf
marksman Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 okuldan çıktım zincirlikuyudayım yanına geliyorum diye mesaj gelmiş. ben de elin boş gelme dedim. konu mu açayım şimdi ha napayım, elim ayağıma mı dolaşsın dur ben öpücüğe odaklanayım gelirim 1 saat sonra
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 teorik olarak konu açmasan bile bu durumu forumda belirtmiş bulunmaktasın o mesajdan itibaren
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ne kötü bir konu lan bu.adam hayali kız arakadaşının vucut ölçülerini hobilerini falan yazmış.gurbet ellerde fazla fap fap paticikte sevişiyorum konusu açarak statü kazanma çalışmalarına itmiş ergeni. ulan ilk insan adem bile havva'yı ponpikledikten sonra seksi keşfeden erkek olarak gidip dağlara taşlara kuşlara haykırmamıştır. 2012 yılında gelmiş sevişince degişik birşey yapmış gibi yazıyorlar hala
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 almanca bilmeden baya iyi data edinmiş kız hakkında ailede ajan mı var
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 wo wohnst du ? ich wohne in berlin sonra OF BUGUN BİR KIZA ÇAKTIM almancam bu kadar.bide ich mache pizza falan bilirim
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 kiza 5lik mi caktin?cak bakalim 5likkk dostuooomm
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Red said: ne kötü bir konu lan bu.adam hayali kız arakadaşının vucut ölçülerini hobilerini falan yazmış.gurbet ellerde fazla fap fap paticikte sevişiyorum konusu açarak statü kazanma çalışmalarına itmiş ergeni. ulan ilk insan adem bile havva'yı ponpikledikten sonra seksi keşfeden erkek olarak gidip dağlara taşlara kuşlara haykırmamıştır. 2012 yılında gelmiş sevişince degişik birşey yapmış gibi yazıyorlar hala red senin sorunun da bu herkezi kendin gibi saniyosun bu bir forum duzgun bi sekilde konustum hic biryerde mesaj goruyomusun Owww kiza ne caktim falan diye kendi hayatindaki hayal kirikliklarini buraya vurmakta haklisin sonuc olarak paylasim yeri ama git kendi konunu ac orda paylas dipnot: almancam var abi 2 dk si abarti olayi zaten ama bazen muhabbetin ortasinda mal gibi kaliyorum :/ marksman yorumun tutmayinca uzatmamayi ogren :) neyse moruk ben sadece paylasim yapiyorum arkadasina anlat bize niye anlatiyosun derseniz fikir almak icin bazi konularda ilerde cok daha derin sorun olursa gine b konu altina yazicam iyi kotu her zamanki gibi sevgili paticik uyelerinin dediklerini dikkate alicam dipnot: bol bol impa hatasi var biliyorum sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 incdarkness said: dipnot: bol bol impa hatasi var biliyorum sdf şöyle fixleyeyim
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Ardeth said: incdarkness said: dipnot: bol bol impa hatasi var biliyorum sdf şöyle fixleyeyim abi ben onu tam duzelticektim ya neyse :P sen tw sin buyuksun reissin sen duzelt benim icin hadi lutfen sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 herkes TW burda ya kendi alanın dışında düzeltme yok zaten
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 incdarkness said: Red said: ne kötü bir konu lan bu.adam hayali kız arakadaşının vucut ölçülerini hobilerini falan yazmış.gurbet ellerde fazla fap fap paticikte sevişiyorum konusu açarak statü kazanma çalışmalarına itmiş ergeni. ulan ilk insan adem bile havva'yı ponpikledikten sonra seksi keşfeden erkek olarak gidip dağlara taşlara kuşlara haykırmamıştır. 2012 yılında gelmiş sevişince degişik birşey yapmış gibi yazıyorlar hala red senin sorunun da bu herkezi kendin gibi saniyosun bu bir forum duzgun bi sekilde konustum hic biryerde mesaj goruyomusun Owww kiza ne caktim falan diye kendi hayatindaki hayal kirikliklarini buraya vurmakta haklisin sonuc olarak paylasim yeri ama git kendi konunu ac orda paylas çelik ayna ben okuduguma inanıyorum sana değil.ilk mesajlarda yazdıklarını tekrar oku.sonra konusalım
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bence okuduguna inanmamissin burda, inansan oyle demezdin.
Öne çıkan mesajlar