Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Fifa@da ve NBa'da denedim belki sirf ea oyunlariyla ilgioli bir sorun ama oyunlarda host olamiyorum yani karsidaki benim oyun actigimi goremiyor... Ne yapmam lazim? modemim zoom 5510 mu ne.. portlari nereden acabilirim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fifa 2005 i bu olaylarda baz almamakla başla, sorunlu bi yapıya sahip. diablo 2 deneyebilirsin mesela, sorun çıkarıyorsa bil ki sorun vardır :)[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Portlarını acman gerek de o modemde ne altında gecior bilemiorum bende virtual server die sora tabi fifa ve nba portlarını ogrencen.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nedeni farklı cok ozelliklerden olabilir.ilk olarak evet diablo u denersen...portlara hemen yuklenme acacam diye.[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 başka oyuna bağlanmak için ve host olmak için gereken portlar genelde farklıdır. sorun host portunun kapalı olmasından kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşım host olamama olayı DMZ ile alakalı bir olay.Modemin setup ına gir burdaki DMZ de yazan ip ile senin netteki ip'in aynı olmalı[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 modemde port forwarding ozelligi varmi acaba ?[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar