Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Fifa@da ve NBa'da denedim belki sirf ea oyunlariyla ilgioli bir sorun ama oyunlarda host olamiyorum yani karsidaki benim oyun actigimi goremiyor... Ne yapmam lazim? modemim zoom 5510 mu ne.. portlari nereden acabilirim..[signature][hline]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fifa 2005 i bu olaylarda baz almamakla başla, sorunlu bi yapıya sahip. diablo 2 deneyebilirsin mesela, sorun çıkarıyorsa bil ki sorun vardır :)[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Portlarını acman gerek de o modemde ne altında gecior bilemiorum bende virtual server die sora tabi fifa ve nba portlarını ogrencen.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
mutos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nedeni farklı cok ozelliklerden olabilir.ilk olarak evet diablo u denersen...portlara hemen yuklenme acacam diye.[signature][hline]Icq=212-213-215
Etos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 başka oyuna bağlanmak için ve host olmak için gereken portlar genelde farklıdır. sorun host portunun kapalı olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşım host olamama olayı DMZ ile alakalı bir olay.Modemin setup ına gir burdaki DMZ de yazan ip ile senin netteki ip'in aynı olmalı[signature][hline]Love is Divine
streamin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 modemde port forwarding ozelligi varmi acaba ?[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103
Öne çıkan mesajlar