MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 selamlar, aynı LAN'da takılan cep telefonum, tabletim, laptopum, televizyonum var. malum dizi falan izliyorum laptopta, dolayısıyla bunları samsung marka televizyonuma stream ederek kullanıyorum çoğunlukla samsungun stream programını kullanarak. falan bu samsungun allshare programı öyle hantal ki... bıktırdı herseferinde. bunu televizyona stream edebileceğim bir program var mı laptoptan? edit: hatta bunu sadece videoyla bırakmayalım, bütünleşik bir program var mı telefon tabletten de stream edebileceğim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 is televizyonda bitiyor. model falan yazda bi bakalim stream ettigin medyayi algilayabilen bi sw varmi.. yoksa stream edebilcegin kaynak yazilim bi ton var.. smart tv oluyo dimi bu dedigin nane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aynen tv samsung smart 5500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 al conem http://www.serviio.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bide bu varmis http://www.conceiva.com/products/mezzmo/default.asp eger DLNA ise alet bunu kullancakmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bisey degil adamim, lafimi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 mezzmoyu daha önceden denedim de garip bir program. mantığını çözemedim şahsen ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 android tablette splashtop kullanıyorum ben acaip memnunum https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.v2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcGxhc2h0b3AucmVtb3RlLnBhZC52MiJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Allshare baya salak. Çalıştıramadım çalıştıramadım sonra firewallı kapatınca çalıştı. Allshare firewallda exceptionlarda olması birşeyi değiştirmiyor. Firewalli kapatmadan nasıl televizyonu serbest birakicam ? TV ipsi 192.168.0.xxx PC ipsi 192.168.0.xxx herseferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Servioo ile hallettim. Çekmiş oldugum seyleri tvye gonderebiliyorum. Streamleri nasıl yapıcam bilen var mı ? ddiziden mesela bir streamı aktarmak ıstıyorum servioo ile tvye bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar