Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunemaul EU - Endless Fury


Akegata

Öne çıkan mesajlar

Vanilla WoW döneminden beri birlikte oynadığımız arkadaşlarımızla Mist of Pandaria’ nın çıkmasıyla WoW’ a geri dönme kararı aldıktan sonra Dunemaul EU (Horde) sunucusunda Endless Fury guild ini kurmuş bulunmaktayız. Arkadaşlarımla birlikte daha önceden pek çok guild e önderlik ettik ve pek çok guild de bulunduk. Mist of Pandaria’ da bir guild adı altına girmek yerine, kendi guild imizi kurarak PvE ve PvP de birlikte başarıyı hedefliyoruz.

Guild kurallarımızdan bahsetmek gerekirse:

- Hiç birimiz item delisi insanlar değiliz ve bize katılacak arkadaşlarında aynı şekilde item için insanları kırmamasını bekliyoruz. Item dağılım sırası her zaman yöneticiler tarafından belirlenecektir.

- Gerek PvE, gerekse PvP event lerine katılmak isteyen arkadaşlarımızın belirlenmiş olan saatte hazır olması gerekmektedir.

- Guild içerisindeki sohbetimiz, muhabbetimiz sadece oyun amaçlı olmamalıdır. Sonuçta eğer bunu sadece çıkar ilişkisi olarak görürsek başarıya ulaşabilmemiz zor olacaktır ve bu tip kişiler aramızda uzun süre kalamayacaklardır.

- İletişim programı olarak Mumble kullanmaktayız. Event ler dışında da olabildiğince Mumble’ da bulunmanız önemlidir, bu şekilde çok daha rahat iletişim kurabilir ve daha kısa sürede birbirimizi tanıyabiliriz.

- Raid lerde elbette pek çok kez wipe yiyeceğiz, hiç bir zaman birbirimizi suçlamamalıyız ve gerekirse bir boss u defalarca kez denemeliyiz.

- Event lerde event e önderlik eden kişinin söyledikleri doğrultusunda hareket edilmelidir. Aksi durumlarda söylenenlere uymayan kişi event ten çıkartılacaktır.

- Raider kadromuzda yer alabilmek için oynadığınız sınıfa hakim olmalısınız ve sizden bekleneni yerine getirmelisiniz.

- Yetkililer size bir konuda eksikliğinizden bahsediyorsa veya yaptığınız bir yanlışı söylüyorsa alınmamalısınız. Sonuçta bu bir oyun ve gelen eleştirilerin oyun için olduğunu unutmamalısınız.

- Raid lere gerek potion, gerek taktikler konusunda hazırlıklı gelmelisiniz. Bu sayede daha hızlı ve stabil bir şekilde yol alabiliriz.

Şuan 10 Man raid leri hedefliyoruz, ancak oyuncu sayımıza göre hefedimiz 25 Man olacaktır. Sizlerden beklediğimiz en kısa sürede raid lere hazır bir hale gelmeniz olacaktır. Raid günlerimiz Pazar, Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleridir. Salı ve Çarşamba günleri de PvP raid lerimiz (katılmak isteyen arkadaşlarımızla) olacaktır. Raid saatlerimiz 20:30 – 01:30 arasıdır. Yeni gelmiş bir raid e başladığımız zaman duruma göre Salı veya Çarşamba günlerinden birisini de raid günü yapabiliriz. Guild sitemiz kısa bir süre sonra yayına başlayacaktır, bu süre içerisinde guild e katılım için oyun içerisinden “ Akegata, Réco veya Sekiz “ ile iletişime geçebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dileriz.

Endless Fury Ailesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...