Blinky Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 evet patıcık grubunun kral elemanları soleyın bakalım sızce en zewklı,para getıren trade skıll hangısı?? paramı alchemy e yatırıyorum [ortaya 50 bronze koyar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gene en güzel para herzaman olduğu gibi "loot" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Valla ben Paladin ve warrior yaptıgım için blacksmith ve mining almıştım çok da zevkliydi :) gidip forge un yanına item yaratmak zevkliydi sonra onlari bide satardim :)Etraftan material toplamakda zevkliydi :) hahaha maden maden gezip topluodum questleri tamamlarken :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende rogue uma tailoring aldim 110 oldu expert olcam yakinda cok kiral 12slot bag cloak shoulder shirt vesaireler yapiyorum ha satamiyordum player yoklugundan artik satarim[signature][hline]Failed : crystal dagger@+8,eminence@+7,dark screamer@+5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bag olayı en karlısı gibi geliyor bana. Ama alchemy çok eylenceli :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben hala düşünmekteyim ne alsam diye :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 deriymiş madenmiş boş işler gelin fıstık gibi balık tutalım armorda çıkıyor denizden oh daha ne olsun[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Peki bunları vendorlara satmak karlımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 valla ben blacksmithing ve leathering denedim. en hızlı ve rahat skining artıyor. blacksmith ile yaptıklarını satman rahat oluyor ve ciddi güzel şeyler yapabiliosun.leathering ile yaptıklarımdan pek memnun değilim açıkcası para ile auctiondan almak daha iyi. benim gözümde en iyisi alchemy hem savaşırken çok defa potion sayesinde kurtulduğumu biliyorum, hem parada kazanabiliyorsun ve yaptığın potionlarda baya hoş özellikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Savaşcı sınıflarına,tabi ikiye ayrılıyo warrior ve paladin gibi heavy armor giyen classlara mining ve blacksmith.Leather armor giyen classlara tailor ve skinning tavsiye ederim Buyuculerin hepsinede herbalism ve alchemy derim.Gerisi yalan.Cooking miş fishing miş :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar