Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en guzel trade skıllı

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Valla ben Paladin ve warrior yaptıgım için blacksmith ve mining almıştım çok da zevkliydi :) gidip forge un yanına item yaratmak zevkliydi sonra onlari bide satardim :)Etraftan material toplamakda zevkliydi :) hahaha maden maden gezip topluodum questleri tamamlarken :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
deriymiş madenmiş boş işler gelin fıstık gibi balık tutalım armorda çıkıyor denizden oh daha ne olsun[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben blacksmithing ve leathering denedim. en hızlı ve rahat skining artıyor. blacksmith ile yaptıklarını satman rahat oluyor ve ciddi güzel şeyler yapabiliosun.leathering ile yaptıklarımdan pek memnun değilim açıkcası para ile auctiondan almak daha iyi.

benim gözümde en iyisi alchemy hem savaşırken çok defa potion sayesinde kurtulduğumu biliyorum, hem parada kazanabiliyorsun ve yaptığın potionlarda baya hoş özellikler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşcı sınıflarına,tabi ikiye ayrılıyo warrior ve paladin gibi heavy armor giyen classlara mining ve blacksmith.Leather armor giyen classlara tailor ve skinning tavsiye ederim
Buyuculerin hepsinede herbalism ve alchemy derim.Gerisi yalan.Cooking miş fishing miş :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...