senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 NeoStyle said: içip uyunurmu ya, elfin dedigi gibi kafasını yaşa sırt üstü falan yat tavanı izle dönsün böyle oyle olursa kusar hem de agzinin icine kusar
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: dasaaa said: adama sabahtan beri black ice diye takılıyor olmam ve tüm olayın geyik olduğunu sanmama ne demelipeki Bak işte sen negzel yaşıyosun kafasını sdf ben normal gezmiyorum ki. asdfasdf
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 NeoStyle said: içip uyunurmu ya, elfin dedigi gibi kafasını yaşa sırt üstü falan yat tavanı izle dönsün böyle Ahhaha abi sen benim elf kulaklarımı nerden biliyosun ? hep saklıyorum halbuki :p
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Black_Hand said: kafasını yaşadım zaten, artan kafayı ne yapıcaz Çık dağıt, inaanlığı kafandan mahrum bırakma.
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: NeoStyle said: içip uyunurmu ya, elfin dedigi gibi kafasını yaşa sırt üstü falan yat tavanı izle dönsün böyle Ahhaha abi sen benim elf kulaklarımı nerden biliyosun ? hep saklıyorum halbuki :p kastım kulaklar değil ki
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 inan dediği dyna abi. dyna ile konuş. çok seviyor alkol almış adamlarla konuşmayı
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 adam dmt icti sanki kafasini yasa diyosunuz
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yarın dersanen yok mu yat ufaktan artık
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 tam böyle kendime geldim derken kafa sağa sola yatıyor ya...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ilk defa bira içtin galiba kardeş hayırlı olsun
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 NeoStyle said: copry said: NeoStyle said: içip uyunurmu ya, elfin dedigi gibi kafasını yaşa sırt üstü falan yat tavanı izle dönsün böyle Ahhaha abi sen benim elf kulaklarımı nerden biliyosun ? hep saklıyorum halbuki :p kastım kulaklar değil ki ^__^ damam o zaman Zaten küçücükler şaka yaptım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi bu konudan ekmek çıkmaz. az ateşi körükleyin
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yok, 1 senedir falan hiç içki içmedim spor falan diye. dokundu birden
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Pınar açar konuyu exp date geçti onda. yeni bişi lazım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 fazla bişi yokmuş. o da gidip sabitdiski falan yalamış işte. HDD kafası yaşıyor
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 mutluyken mi içmiş yoksa kederliyken mi onu da bilmek gerek
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 dasaaa said: abi bu konudan ekmek çıkmaz. az ateşi körükleyin dilan yok ortalarda bayadır, onu getirelim mi patron
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 17 sayfa olursa penisimin resmini koyucam.
Öne çıkan mesajlar