Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Duygularınızı doğruca söylemeniz güzel birşey ama birşeyi anlamamakta diretiyor gibi bir haliniz var yada ben yanılıyor olabilirim.. Benim demek istediğim o yılanları içlerine almamaları yani lakayt bir topluluktan daha bilinçli ve amaçlarına uygun davranmaları..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bakın Sn. Soulbringer; her ne kadar gösteriler konusunda sonsuz deneyimim olmasa da, eğer gösteri büyükse provakatör addedilen şahısların araya sızması gayet kolay olur. (en basidinden 1000 kişi içinden kaçı birbirini tanıyabilir ki?) bir gösteri içerisinde provakatörlerin bulunması tüm göstericilerin suçlu olduğu anlamına gelmez. ve suçsuz insana zulmetmek de sanırım polisin en büyük ayıbı olur. ayrıca gösteriyle zerre kadar alakası olmayan insanların ise polisin müdahelesinden etkilenmesi yine aynı şekilde polisin ayıbıdır. ve halıkın devletine ve polisine güvenini sıfıra indirir. biz buna halk dilinde nasıl desem mon cher, pire için yorgan yakmak deriz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Rahan, 07 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki: Bakın Sn. Soulbringer; her ne kadar gösteriler konusunda sonsuz deneyimim olmasa da, eğer gösteri büyükse provakatör addedilen şahısların araya sızması gayet kolay olur. (en basidinden 1000 kişi içinden kaçı birbirini tanıyabilir ki?) bir gösteri içerisinde provakatörlerin bulunması tüm göstericilerin suçlu olduğu anlamına gelmez. Bakın Sn Rahan gerçekten güzel açıklamışsınız fakat bu açıklamanızda şöyle bir yanda var bu araya sızanlar yüzünden polis de ayırım yapamadığı için masumları da onlarmış gibi görüyor.. Buna ne diyeceksiniz?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 astımı olanların çok kotu şekilde astım krizi geçirdiğide tespit edilmiş[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Çok basit efendim, çok basit polis ellerinde taş, sopa, kaya, silah, molotof kokteyli olanlara müdahele etsin. bunun ayrımı gayet kolay olur. misal bu şekilde yoldan geçenler olaydan zarar görmeden kurtulabilirler. göstericilerin ayrımı yapamamaları derken ki kastım provokatif eylemler öncesinde olan idi. bu tip eylemler başladıktan sonra ise ayrım gayet basittir. deneyin siz de yapabilirsiniz.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 provakorlerin bircogunun polisin kendisi oldugunu biliyormuydunuz acaba.tabi eylemleri burjuva medyasından takip ederseniz polisi kahraman gostericileri terorist zannedersiniz gayet normal[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sn.Soulbringer, lütfen objektif düşüncülerinizi en azından nezarette bir gece geçirdikten sonra bize aktarın. Ayrıca görüyorum ki Sn.Soulbringer bütün polislere kaka diyen insanlardan hiç bir farkınız yok ki hepsine iyi diyorsunuz. Peki sorarım size Sn.Soulbringer, karakolda kaç kere bürokrasi yavaşlığı yüzünden saçınızı başınızı yoldunuz, kaç kere kurunun yanında yaş olarak yandınız? O yüzden sizden isteğim Sn.Soulbringer, bu konuyu tecrübe etmeden daha fazla Türk Polisini genellememenizdir. Sn.Rahan'ın da belirttiği gibi, beyazla siyah arasında sonsuz gri ton vardır.Polisinde iyisi kötüsü vardır. Saygılarımla ; Alexi Septimus[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 En iyisi hiç polis olmayacak. Bööle protesto ayağına milletin dükkanını yakıp yıkan, adamın arabasını harap edenlere sıkacan bi dene. bu da benim protestom. Ne güsel dimi ?[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Alexi_Septimus, 08 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Sn.Soulbringer, lütfen objektif düşüncülerinizi en azından nezarette bir gece geçirdikten sonra bize aktarın. Ayrıca görüyorum ki Sn.Soulbringer bütün polislere kaka diyen insanlardan hiç bir farkınız yok ki hepsine iyi diyorsunuz. Peki sorarım size Sn.Soulbringer, karakolda kaç kere bürokrasi yavaşlığı yüzünden saçınızı başınızı yoldunuz, kaç kere kurunun yanında yaş olarak yandınız? O yüzden sizden isteğim Sn.Soulbringer, bu konuyu tecrübe etmeden daha fazla Türk Polisini genellememenizdir. Sn.Rahan'ın da belirttiği gibi, beyazla siyah arasında sonsuz gri ton vardır.Polisinde iyisi kötüsü vardır. Saygılarımla ; Alexi Septimus Sn.Soulbringer, lütfen objektif düşüncülerinizi en azından nezarette bir gece geçirdikten sonra bize aktarın. Ayrıca görüyorum ki Sn.Soulbringer bütün polislere kaka diyen insanlardan hiç bir farkınız yok ki hepsine iyi diyorsunuz. Peki sorarım size Sn.Soulbringer, karakolda kaç kere bürokrasi yavaşlığı yüzünden saçınızı başınızı yoldunuz, kaç kere kurunun yanında yaş olarak yandınız? O yüzden sizden isteğim Sn.Soulbringer, bu konuyu tecrübe etmeden daha fazla Türk Polisini genellememenizdir. Sn.Rahan'ın da belirttiği gibi, beyazla siyah arasında sonsuz gri ton vardır.Polisinde iyisi kötüsü vardır. Saygılarımla ; Alexi Septimus[ signature ][hline]I'm lunatic. Sn Alexi bilmediğim şeyleri bilip bilmediğinizi önce kendininize sorunuz umarım anlaşılır olmuşumdur.. Ayrıca Sn Rahan gerekli bir açıklama yapmanızı değil sadece ordaki sual e cevap istemiştim ama siz oldukça göreceli şekilde uzun birşekilde düşüncelerinizi güzelce yansıtmışsınız bunun için tekrar teşekkürler.. Sn Insomnıa sizin bu polis ve terörist yakıştırmanızı anlayamadım biraz daha açarmısınız.Malumunuz bizler medyadan izliyoruz birincil görmüyoruz ;) Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Natural_Jedi, 06 Kasım 2004 21:05 tarihinde demiş ki: polislik bozuldumu? ulan polis ne zaman dam gibyidide şimdi biber gazıylamı bozuldu...konuşturmayın şimdi beni...bilioruz türk polisini. haklı ben de mactaydım olaylara sahit oldum kucucuk cocuga dayamıs biber gazını galiba kapalıdaki olaylarda 5 tane yaralı varmıs ole duydum ne o iki kişi tartıstı die polise biri insanlık ogretmeli[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Natural_Jedi, 08 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki: Bak Soulbringer kardeşim canım ciğerim... biz burda polislerin topuna laf söylemioruz,onlarında iyiside var kötüsüde vardır,baştakiler olayı yönetirler ve rütbe saibi olmayanlarda herzaman piyon olmuşlardır... polis merkezlerinden kadrolaştıkları partiler bellidir,çok etrafınıza bakınmanıza gerek yoktur. mafya,devlet ilişkileri,yolsuzluklar,eylemlerde adamların yaptıkları malumdur.burda ''düşmana korku dosta huzur veren türk polisi'' hedesi yapmanın hiç bir manası yoktur. Bunları bana anlatmayınız çünki bunlar sizlerin düşünceleri ve bu düşüncelerinizi savunduğunuz için böyle olmalı düşüncesi geride kalan bilgilerinizi baskın şekilde çürütmeye yol açıyor bence sadece kanaatinizi sunmalı haklı yada haksız yorumunu zamana bırakmalısınız.. Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Popeye tarafından 09 Kasım 2004 05:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sn. Soulbringer efendi, eğer ki tartışmayla birbirimizin düşüncelerini sınamayacaksak, doğruya ulaşamaya çalışmayacaksak, birbirimizi anlayıp farklı argümanlar ve bilgiler ışığında daha güzel bir bilgiye ulaşmayacaksak neden tartışıyoruz? "eğer sen kendince haklısın ben kendince haklıyım" diyecekseniz neden tartışıyorsunuz?? bu tartışmanın özüne aykırı bir durum değil midir? karşınızdakinin düşüncesini değiştirmek veya kendinize yeni bakış açıları katmak istemiyorsanız neden ama neden bizi yoruyorsunuz? "doğru bildiğim budur değişteremezsiniz, zamanla kimin hakklı olduğu ortaya çıkacak" diyecekseniz lütfen ama lütfen klavyemin yaylarını daha fazla eskitmeme sebep olmayın. tavsiyem ileriki zamanda nasıl bir bilgiye sahip olacağımızı şimdiden bize bildirmeniz.ancak bu şekilde fikirlerim değişebilir. düşüncelerinizi ispat edin lütfen.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar