canerblackeye Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Guild wars 2 çıktı çıkalı aşırı işlemci yükü gerektiğinden dolayı bu bahse konu bilgisayarımın işlemcisini değiştirmek zorunda kaldım. Ee tabi haliyle anakart ve ramler de değişti. Bu nedenle satmaktayım elimdeki kalan bilgisayar parçalarını. İçerikte neler var derseniz sıralayayım. SİSTEM ÖZELLİKLERİ İNTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4GH PALİT P235A ANAKART (8 kanal ses) KİNSTON 4 GB DD2 800MHZ BELLEK SONY DVD R-W +/- MİD-TOWER KASA Şimdi bu sisteme ekran kartı,hard disk, power supply ve Monitör dahili değildir. Anakart üzerinde dahili ekran kartı yoktur. O yüzden kullanıcıların ekran kartı alması şart. 250TL gibi bir fiyat düşünüyorum. Bulunduğum il KIRKLARELİ Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o ramin üzerindeki yapışkan çıkartma lazım bana ya benimki yırtıldı 5 lira verrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canerblackeye Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ramin üzerindeki yapışkan çıkartmada neyin nesi oluyormuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Meov said: o ramin üzerindeki yapışkan çıkartma lazım bana ya benimki yırtıldı 5 lira verrim. Ahahha,valla paticik arıza veriyor bu aralar. Bende kutulu wow mop satan elemandan,oyunun cırt cırtlı kutusuna talip olmuştum ama satmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bende de hemen hemen aynı sistem mevcut Q6600 + 4gb DDR 800mhz ram paşalar gibi çalışıyor full grafik ile bence sorun ya ekran kartında ya da parçalarında kusur var dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 işlemciyi tek başına kaça verirsin dostum özelden bi mesaj atarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canerblackeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 KONUDA BAHSİ GEÇEN ÜRÜNLERİN TAMAMI SATILMIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar