barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor falan. sonra düzeliyor kendi kendine. kart gg mi yoksa kablolardan falan olabilir mi? şu an çalışıyor mesela. driver update yapıcam göçmesse. ekran renkleniyor reset atıyor makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 o banada olmustu hatta pati'den birisine de olmustu ama driveri downgrade etmistim sanirim tam hatirlamiyorum. hah hatirladim, nvidianin bi toolu vardi onunla kartin frekansini mi ne duzeltmistim galiba, tam hatirlayamamisim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 benim kart ati 3870 update yaparken gitti simdi telefondan yaziyorum:D durduk yere noluyo anlamadm ya. biraz bekliyip accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 valla benim 8800gt tf2 oynarken yapıyo arada ama takmıyom ne zaman ölcekse ölsün eski kart zaten. ama works like a charm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yük altında yapsa neyse masaüstündeyken yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 fırını ısıtmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yıllardır bu olayın tartışıldığı konuları okudum ama hiç kimse tam olarak neyden kaynaklandığını ve nasıl çözüldüğünü bilemiyor galiba. Ekran kartını değiştirdiği halde yaşayanlar var. Ben ise durduk yere yaşamadım, wow oynarken ekranı yumrukladım ve içindeki lcd kırıldı. Yenisini taktırdım iki ay sonra bu sorun başladı. Sonra sony nin anlaşmalı olduğu servise gönderdim, yeni lcd takıldı, iki ay geçti yine aynı sorun. Sadece görüntünün siyahlaşıp düzelmesi falan değil, bir süre sonra pc komple kapanıyor ve bir süre boyunca siyah ekrandan dönüp duruyor, başlamıyor bir türlü. Ama monitördeki lcd yi kırana kadar hiç bir şey yoktu, yani kendi kusurum büyük. Sorunun bir çözümü olmadığını biliyorum saedce içimi dökmek için yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar