Soris Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Düşündüğüm Fiyat : 200 tl Kimlik vermiyorum bir sorun da olmaz. Çok kez sattım acc umu. Selam arkadaşlar. Yine her ek pakette olduğu gibi yeni acc umu aldım charımı kastım pvp gearı dizdim ve yine satıyorum. Açıkcası bir sebebi yok. Bir gelenek oldu benim için. Klasikten beri böyle gidiyor. 1 ay gelip oynar mapleri görür biraz quest yapar giderim. Karakter : http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Warisuru/simple PvP itemları tam. Sadece silah ve bracer enchantı eksik onlarıda bulamadım koskoca outland gibi bir realmda bile. Yapabilen yok ama 1 haftaya filan full dolar etraf o enchantlarla. 15k gold u var. Leather ve Plate heirloomları vardır. Monk kasmak için idealdir hepsi tam. Heroic Tank gearıda vardır. Heroiclere rahatça girip tanklayabilirsiniz. Conquesti bu hafta caplenmiştir kullanıma hazır 1k conquest pointi var. Achisi filan yok 2 aylık acc çünkü. Warriorla pvp yapmak isteyen için çok ideal bir karakter. Warriorlarda baya iyi bu arada bam güm vuruyor. Ayın 21 ine kadar açıktır. Onun dışında birde bu var http://eu.battle.net/wow/en/character/dragonmaw/Psikosomatik/simple İsteyen horde da kasabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 düşündüğün fiyatın yarısını versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Maliyeti kurtarmıyor kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bak seninle bir oyun oynayalım. 2 gün içinde ciddi ya da değil hiç alıcı çıkmazsa ver bana 100'e. çıkarsa 250 vereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Boşver oyunu filan ver direk 200. Direk al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yok la boşta cata accountum var eskiden kalan karakter yok ama onun yerine mop alır kasarım ^^ çok la demeye başladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Tercih meselesi tabi mop + 1 aylık açtırma 100 tl yi geçecektir. Burada hazır char duruyor. SEÇİM SENİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 16 gün açık tam oluyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 özel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Acc satılmıştır. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 anlaşmayı sen bozdun soris. 2 günü geçmişti soris. hesaplaşıcaz soris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Acc u satacağım arkadaşım üç kağıtçılık yaptı arkadaşız ya beleşe getirmeye çalıştı onun için acc yeniden satılıktır ama 100 tl ye hayatta satmam boşuna uğraşma panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bizde arkadaşız bak ben 100 veriyorum :P iyi satışlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Öbür arkadaşında 100 tl verirse olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Tonight we'll dine in hell brothers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Bu sefer kesin satıldı 200 tl ye sattım. Para da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar