deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ben gitmiyorum bu dönem ya asdfgfhj, bir ara gözümü kan bürüdü de tezimi yazmadan gidersem yüksek lisansı bırakırım dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bende gidicem ya haziranda mezun oldum 4 aydır oturuyorum kaçırdım diye ağustos dönemini, yapıp gelicem işte mayısa kadar. baydım yahu beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Valla kardeşimle aynı dönem biz de gidiyoruz bakalım ne halt olucak. Tahmin birimizden biri şark kafadan, diğeri de batı tarafı falan düşer diyoruz ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 biriniz sonra gidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Olmuyor onun da benim de kariyer planlaması okulların bitmesi vs. derken gitmemiz gereken zaman denk geldi. Ben tecillettiremem daha fazla çünkü yaş geçiyor ufak ufak. O da geldiği gibi işi hazır askerliği çıkartması lazım aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 zaidral said: simdi konustum, kasimda gel aralikta git dedi kadin. aman abi yemiş seni 31ekim son gün aralık dönemi başvurusu için bayramdan önce git hallet işini zaten 2-3gün sürüyor işlemler. 3adet foto nüfus cüzdanı (ve fotokopiler) diploma aslı (ve fotokopiler) almanız gerekenler. Eğer heyete çıkacaksanız 12tane ekstradan foto gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 valla 3 farkli subeyi aradim, hepsi kasimda yapacaksin islemleri dedi. tecili bozdururken de 1-30 kasim demislerdi, demek ki bir bildikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Alakası yok ben eylülde bitirdim o işlerin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 bana denen bu yahu, yoksa ben de ekim diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yok zten adamların işgüzarlığına kızdığım için tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Eğer kaçış yolun yoksa, eninde sonunda gideceksen erteleme hemen git, kısa dönemler rahat ama eğer uzun dönemsen yada hiç gitmeme/kaçma imkanın var sa kaç!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar