Art Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tamam abi haklısınız fazla havadan uçtuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 gel aynı kadro oynayalım bi daha 20-0, illa bunu mu istiyon olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 server log oyle demiyor. red:20 blue:18 score: 28 client: 2 Kharonotic score: 26 client: 0 Silphatos score: 26 client: 6 aimm score: 16 client: 3 Dae rakamlara gore bulun bakalim hangi takim min kac round almasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 karun kayıtları da çıkardı işte hodri meydan asdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Silphatos said: o 2v2nin yarısı 3v2ydi yalnız ben daha oynarım kuek atan varsa duel, duel arena, ctf, freezetag farkmaz, oynarsanız çağırın insta da olur mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 komple elinize yeni gelin gibi rail alip kukumav kusu gibi izbe yerlerde beklerseniz sittin sene instagib falan oynamayiz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 lan quakete de mi sote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 insta quake live'da tek ratingsiz mod. nuff said dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 neyse lan gavurlarla oynarım napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tiLi said: neyse lan gavurlarla birlikte pusarim napalım fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ahahah evet ya. adam osman reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bi gerçek osman korkup gelmedi kueke, eminim tili bile kafasını kırardı eğlenirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Sen cok farkli degilsin, merdivenlere oturup emo cocuk gibi ust kopruden birinin gecmesini bekliyorsun. Al ayni sen; http://www.timsah.com/Ust-gecitte-apaci-dansi-2/Nr0PVBFP2L8 <<<<< http://www.indirvideo.net/video/fbookimage/img-kizilaydakiapaci-497.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ben bi 5hp altına düştüm mü dandik bunnymi bırakıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sana degildi sil fatosum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 herşey için geç mi kaldım gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 steam de yoksun bile gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ben frame atlamaya basladiginda orada bekliyorum sadece. ayiboluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 KHaRoN said: tiLi said: neyse lan gavurlarla birlikte pusarim napalım fix'd lan o pusu muhabbetinde ben güldüm baya. railgun railgun diye ölüyorum. sen diyosun ki tüm takım elinde rail köprüye pusmuş. benim elimde rail yok alakasız bi yerdeyim o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 reyil ne, awp değil mi o aletin adı dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 dördünaltısı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 go?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 belki semi pro kuekırlar remy veya daesu biliyodur. en son crt zamanlarında oynuyodum ben cpma falan, q3ün wide screende fovla alakalı bi sorunu mu var, anca 130da rahat ettim ama misal tribes ve kuek live'ı 106yla oynuyorum 1600*900. siz bi fark hissetmiyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 1920x1080 oynuyorum ben, benimde fov 130 ama işte ne zmndır oynamamanın verdiği bi unutkanlıktan olsa gerek, fov pek rahatsız etmedi beni. Sadce gamma da sıkıntılar yaşıyorm onu da kısmen çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar