Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 helal amerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 botlar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 quake akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 olm biz 2012'de mi oynuyoduk lan kubat damaj komünü olarka, ne hızlı geçmiş zaman ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 HELAL AMERIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ultimada tescilli markanı kullanıyolar olm dava et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 leak ;) http://www.youtube.com/watch?v=BMDGO9a7xkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oo movementımın en iyi olduğu cpm mapi, aynı o herif gibi akıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 @silphatos i cry evri tim @daesu Bu ne lan cpm3a yi taniyamadim 2sn ligine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 reflex game from creatörs of challenge promode. 3 tane daha böyle proje var biride 2gd nin. ama bu böle en samimisi olabilecekmiş gibi olanı geldi. reflexfps.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 daha az samimi bulduklarini da yaz rss e ekleyeyim. 1-2 aya oyun oynar hale gelicem ins dunyaya geri donup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yeni engine + steam adam gibi arayüz friend list vs vs. in/output lag netcode işlerini doru yapsınlar yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ayni oyunu yapsinlar yine yeter abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi biri 2gd nin "reborn" . 2gd dedim su dota internationali fln sunan arkadaş görmüşündür belki, james ibnesi. ama bu yapamıycak gibime geliyor 1 yıldır sölüyor, fox u aldık kadroa oynuyor sürekli diyor ama 2 concept art harici bişey yayınlamadılar kickstartıra gidicek yakında. digerleri baya low abi yazmasamda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 su da lazim aslinda http://www.orangesmoothie.org/graphix/homebtn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 2gd eski quake prosu ya o sunuculuklarından falan önce, o tamamlarsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi ölede parası yok gibime geldi benim twitchte konustugu kadarıyla. bu adamlar direk alfa video ile giriş yaptılar. baktım şimdi "newborn" muş cpma nın operation kolundan. 2013 bi video atim kaçim 2 zevklenin. http://www.youtube.com/watch?v=gHhe_LE00XU @kharon lel : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 izlemeden yazıom, hal9000 silkiyor değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yapcak bişi yok. rokta cok iyidir ama cs ci. im4a rail adam 4-28 fln yenmişti beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 silkme hafif kalmış. o nasıl aim ya taşak geçmiş hal ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Daesu said: http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/helal.jpg EHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 haftasonu falan bi kubat yapak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yaparıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 If you missed it last night, dignitas/nvc spent a couple of hours streaming an early build of Reflex. You can check it out @ http://www.twitch.tv/justnvc/b/557748852 Mail attım bundan sorna bende istiyorum, takımız biz çok değerliyiz diye salladım valla. ahahah Bu arada OYUN OLMUŞ YA bu hali bile yeter bana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 alfa malfa ben bunu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar