Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi bu adam yilaannn olmus haberimiz yok?!

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

benim uo camiasında bi iddiam yok ben online gaming ile ilgileniyorum.resmi koymamım amacı madem ibre hız ile ilgili bişey ( okuduğumda yılanla ilgili bişey göremedim yılan dediğinde aklıma makas gelir ne biliyim yanlayarak makas gelir ki resim alakasız konu başlığıyla) bende bi aracın son haddini göstermek istedim.yani olay 200 yada 240 değil arabanın son sınırı benim için 200 ün üstüne çıkmakta ne var e-5 te kadiköyden dönerken yokuş aaşa tak 5 tabiriyle 200 çok rahat geçilir.olay arabanın bitmesi.bu resmin videolarıda var bende şuanda internet cafe de yim eve gidince yollarım.
ayrıca o hız bana ait değil sadece resim arşivimdeki ufak bir jpg
belirtmek isterim bu turkiyede istanbulda yapılan bir hız denemesi yabancı değil

[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming
Olorin UO Shard NOS Clan CS Server
[NOS]RedHotRyder

[Bu mesaj Worth tarafından 23 Ekim 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne kicimin kenari adamlarsiniz

adam senimi inandircam demis ya lool

kardesim bu resimdeki killik zilgit sudurki
sen git nbL gibi sitenin krali ol hatt owNer ol

sonra git uo resimleri dolu bir bolume ilk resim olarak, kocum ben uo fln ama ayrica bide astram var deli hiz yapiyorum tissliyorum ona gore takil diye resim koyuyosun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 24 Ekim 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
Ambulans şöförüyüm, 10bin basıyorum sonrada polise nanik yapıyorum bile derim duruma göre!

Benim de hayalimdi eskiden ambulans şöförü olmak :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 24 Ekim 2004 00:21 tarihinde demiş ki:

pohahah şekliden güldüm gece yarısı
şantiye teyakkuza geçti senin yüzünden :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...