Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: BabacumMostors, 27 May 2003 00:12 tarihinde demiş ki: TM yim mutluyum önüm açık ama bilgisayar mühendisi olmak istiyordum :)[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 kaderlerimizin neden aynı yazıldığını söylemediN? ehe?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Matematik bölümü seçtim inşaat mühendisliğini kazandım bitirince yararı varmıymış görecez...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: BlacKDagger, 27 May 2003 00:44 tarihinde demiş ki: TK'yi secç ben ole yapıom TembelKal :) yokmusun sen dersde ders ilkokuldada bole idin :p saka saka olmaz :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Becerebiliceksen bence mutlaka dil yap. O kadar çok arkadaşım var ki üniversiteyi derecelerle filan bitirp ya alakasız işler yapan ya da işsiz duran... Ama dil öyle diil. Reel faydası yüksek.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 sanat okumak istiyorum evdekiler izin vermiyor böhüü bana da yardım ne seçeceğimi hiç bilmiyorum fen sevdiğimi sanıyordum saolsun illallah dedirtti lise 1 ama ezber denen şeyde yok bende sözel derslerin ortalamasını 3.00 ın üstüne de çıkaramıyacağım galiba(edebiyat 3 ün üstündede tarih ve coğrafya 2 gelebilir) böhü ben sanat istiyorum ama sanırım 1-2 kişi olursada başka okula postalıyolarmış böhüü[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Anne&babanın fikirlerine aldırma derim ben. Ne ile mutluysak onu yapalım derim. Seninle yaşadığın süre içinde ne kadar birlikte oldular, seni ne kadar tanıdılar da sanat seçmeni istemiyorlar, bencillik bu tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ya ben psikoloh olmak istiyorum fakat iş bulabilir miyim bilemiyorum... Biraz bilgi verir misiniz?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 İş bulursun bulmasına da para bulabilir misin bilmem[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 SAY, artık fen mi diolar neyse işte, onu seçmiştim zamanında, tabii ki de TMler filan dışarda gezerken oturup ineklemek sinir ediodu ama sonuçta, ben memnunum iiki seçmişim... senin yeteneklerine bağlı bölüm seçme olayı, hangisinde daha başarılı olacağına inanıyorsan, ayrıca sonrasında hangi mesleği istiyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 FM harıcınde bısey secme aman dıyım ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 FM Seçtim, ama sene içinde krizim tuttu TM ye geçicem seneye diye.. Sanki çok ders çalışıyormuş da yapamıyormuşum gibi :) neyse FM Herşeye rağmen güzel yani ne diim.. Ama çalışman gerek biraz adam olmak istiyorsan.. Seneye de ÖSS var bakalım ne yapacaz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bu arada FM yim ya güle oynaya geçirdim seneyi evet 3.80 ortalama geldi ki çalışmazsan sürünürsün dediler.. Çalışmadım sürünmüyorum.. Ama seneye de TM ler devam edecek gülüp oynamaya ama bu sefer harbi harbi kampa girecem[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: ReaperXS, 26 May 2003 20:32 tarihinde demiş ki: FM derslerinde canım sıkılıyor benim,[hline]Neden anlamıyorsun denediğimi? Bütün gözyaşlarımı senin için akıttığımda... benim de canım sıkılıyor çoğunda hocalardan kaynaklanıyor olsa gerek? ama göze alıyorsan bu dersi çekebilirim diye FM Yok ben yatacam hiç hiç kasamam diyorsan TM Seç[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ah ah ben yabanci dili secmedim ya ona yaniyorum en azindan calismasi felanda zevkli (kolaylik bakimindan degil yani :D cünkü kolay degil )[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 yabancı dil benim favorimdir zaten ingilizce ye de süper bir hoca geliyor ki hiçbir sınava çalışmayan ben oturcam şimdi ing çalışacağım[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 lisede tm yi bitirip yds sinavina girebilirmiyiz acaba ?[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bilgisayar.. havalı işim olsun dersen iktisat :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Bölümün kolaylığı Okuluna göre değişiyor bence[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Beyler warmi bilen ? mesela tm yi bitirip yabanci dil sinavi na girebilme sansi warmi ? :-)[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bi cevap please :D[hline][b]Gal your admiration it a lick me from the start With some physical attraction gal you know to feel the spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar