Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Server açtım. sphere.iniye falan gereken şeyleri yazdım. arkadaşım servere girebiliyor ama ben giremiyorum (server bende). ilk başta verif.. diyor sonra serverın ismini seçiyorum işte. ondan sonra şu erorü veriyor. The client could not attach to the game server. It must have been taken down. Please wait a few minutes and try again. Ne demek oluyor bu tam olarak anlamadım yardımcı olurmsunuz.

Şimdiden Teşekkür Ederim.
Mesaj tarihi:
Hadi bi soruda benden . Hangi client versiyonunu kullanıyosun ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
Şimdi serverı dışarıya açmak için. Sphere ini nin içinde serıp var oraya kendi ipmimi yazıcam yoksa 127.0.0.1'i mi yazıcam. bu arada iki tane sphereini var. bide aşğıda var ip yazılan yer oraya ne yazıcam bana yardımcı olurmsunuz.
Mesaj tarihi:
bir soruda ben sorayım makinen ağ altındamı yoksa evde tek mi kullanıyon ? ağ altında kullanıyosan makinen win98 mi ? eğer 98 se sphere.ini ye normal ip yaz login.cfg yede 127.0.0.1,port unu yaz olması gerek ! Ama evde tek kullanıyom dışaı ya açacam dersen www.whatismyip.com a gir ip ne bak ve sphere inideki ip yerine onu yaz login cfg yede yine 127.0.0.1,port u yaz . Olmazsa firewall u antivirus programını fln kapat ! bide ole dene[signature][hline]BU DAĞLAR BİZİMDİR,
FERMAN GEREKMEZ !
BOZKURT UN OLDUĞU DAĞLARA
ÇAKALLAR GİREMEZ !!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Chernobel, 08 Kasım 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
yok o oyle yazsın. sen 203 kullan sorun olmaz. dediklermi yap. sphere ıda c:/ nin icine koy

SPhere cnin içinde başka bi yol yok mu olmuyo abi.
Mesaj tarihi:
Sorun sphere.ini içerisindeki ip ve port ayarlarında 127.0.0.1 yazman gerekirken kendi ip'ni yazmandır. İlgili bölümleri 127.0.0.1 olarak değiştirirsen sorun kalmaz.
Mesaj tarihi:
said:
killer2, 08 Kasım 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
Sorun sphere.ini içerisindeki ip ve port ayarlarında 127.0.0.1 yazman gerekirken kendi ip'ni yazmandır. İlgili bölümleri 127.0.0.1 olarak değiştirirsen sorun kalmaz.

İyide nereleri dğeiştircem. ilk başta iki tane şey var.

serverıp:?(kendi ipim mi 127 mi?)
.............
...........
severıp:?(kendi ipim mi 127 mi?)
.............
............
...........
...........
[SERVERS]
ıp numarası?kendi ipim mi 127 mi?)
port ?
Mesaj tarihi:
Şöyle açıklayım ;

Sphere.ini de iki tane ip yazabileceğin yer vardır. Buralara 127.0.0.1 yerine internetinin ip'sini yazarsan sende oluşan ip çakışması hatasını alırsın.

// SERVIP=x1.x2.x3.x4
// This should always be set to 127.0.0.1. If you put an IP in here that
// isn't physically on your computer, Sphere will not be able to bind the port.
SERVIP=127.0.0.1 // Buraya 34.322.342.3 (atıyorum) gibi bir ip yazarsan çakışmalara yol açabilirsin.

Devam ediyorum , aynı şekilde ;

[SERVERS]
XXX
127.0.0.1 // En alttaki satır. buradaki ip yi bu şekilde bırakmazsan gene aynı sorun oluşabilir.

Bunları 127.0.0.1 e çevirdikten sonra restart atıp açarsan sorun kalacağını sanmam.
2593
  • Yeni Oluştur...