Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starwars trilogy i nasi kopyalarim(dvd)

barbu

Öne çıkan mesajlar

ya clone dvd bile kopya korumasi oldugu icin kopyalamam diyo. bu niye?
bi de bunun boyutu 7.19gb. ohaaa.bunun icin dual lair(doğru mu yazdim bilmiyom) dvd lerden lazim. o da 30 000 000 du.giderim filmi alirim daha ii ya. bunun caresini bilen bir arkadas varsa, bunu kopyalamayı basaran biri. lutfen yazsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yasa disi o kadar cok sey var ki. bu cok masum bisi öle seylerin yaninda. ben burada program soruyorum. ayrica bunu kopyaliyip da satmicam. daha o kadar gelismis bi dvd writer yok. eger bu kotu bisi olsa millet bunu icin yazicilar gelistirmez.(yine programi kastediyorum). lutfen bilen biri solesin.clone dvd yi indirdim. yaziyodu ki kopya korumasi olsa bile onu da kopyalar.ama hic bisi yaptigi yok. bide su 7.19gb olayi ne olacak. yardim lutfen. BİLEN biri solerse sewinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

YUH! diorum[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

ya dual dvd ler 8 kusur gb ama gecen sordugumda adam bana 30000000tl fiyat cekti. yani dual dvd lerle olmaz. bunun baska yolu var mi? ayrica zaten ben daha cekemedim bile dvd yi. cekmiyo clone dvd.guya kopya korumasini da kopyalarmis!!!bana kisaca en iyi dvd film filan cekmek icin bir program onerin. ve bir soru daha; eger ben onu harddisk e atarsam ve sonra da 2 dvd ye cekersem o dvd menusu bozulur mu.hani su dil filan secitigmiz ekran. gerci kendim de yaparim ama basit olur. onun ki bayaa ii.
Sosyal ağlarda paylaş

O donanım ve programların orjinal ürünler üzerindeki yasallığı sadece ve sadece orjinaline sahip olduğunda geçerli. Yani orjinaline sahip isen kopyasını çıkarabilirsin. Sadece kendin için. Yani onu satamaz, kiralayamaz, başkasına veremezsin. Ha tabi kopyalama için kullanılan aynı ürün ve programlar kendi filmlerini kopyalayıp dağıtabilmen için de kullanılabiliyor.

Basit olarak söylersek kalem de yasa dışı bir alet değildir ama kalem ile adam öldürebilir ve kalemin suç aleti olmasını sağlayabilirsin.

Aradığın ya da ihtiyaç duyacağın programları buradan tedarik edebilirsin. Gerekli dökümanlarda var. Büyük sığalı dvd'ler için rip'den sonra trackleri ayırıp 2 ayrı dvd haline getirebilirsin. Hatta bu konu hakkında burada birşeyler söylemiştim.

Aramaya inanalım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu sitede tam olarak hangi programi indirecem. verdigin adreste bayaa bi program var.sana zahmet bi bakarmisin lutfen. tam olarak senin yaptigin olay isime yarayacak. ama ben tam anlamadim. daha baya yeniyim bu konulara.

[Bu mesaj barbu tarafından 07 Kasım 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 24 Eylül 2004 16:47 tarihinde demiş ki:
DVD'yi önce sabit diskine rip et. Tabi rip'den evel decrypt etmen de gerekecek. Decrypt için DVD decrypter ve rip için de Smart Ripper güzel, basit ve kullanışlı programlar.
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

yasayla ne alakası var onu anlamadım ?
zaten orginali var elinde!
riplemekle felan uğraşacağına (ya da dvd yazmakla) indirebilir !
inen hede her biri 1 cd olacak şekilde ayarlanmış!
zaten amaç al-indir-yaz. evde uğraşma riple miple.
bu işlerin çoğunu profsyonel adamlar yapıyo, onlar koyuyor nete!
yani ne fark eder ben olsam öle yapardım en azından!

(legalite tartışmasına girmeye niyetim yok)[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar ben smart ripper i ve dvd enrypter i indirdim. sonra tam olarak ne yapmaliyim. lutfen soyleyin. actiktan sonra chapterlari bac upladim ama sonra onu dvd ye cektigimde okumadi.bilinmeyen dosya turu diyo. ama icinde audio ve video dosyalari da var . ne yapmaliyim. yazin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...