Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SGS2 Yeni ekran sorunu

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Yeni ekran geldi, takmadan bi test edeyim dedim ama su asagidaki gibi bir sorun var. Ekran genuine gorunuyor ama sorun ekran donanimindan mi yoksa bir nevi kalibrasyon falan mi gerekiyor bilemedim.

Varsa bilginiz bi el ativerin, ona gore geri gondericiim.

Ornek de vereyim;

Su gorunmesi gerektigi sekil;

http://i.imgur.com/r3VdI.jpg

Bu da gorundugu sekil;

http://i.imgur.com/6tvUS.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Ekrani test ettim engineer menu'den *#0*# girerek, RGB kisminda ve diger ozelliklerde sorun yok gibi ama su renk olayi fena.

Orda da gradient kisminda sorun vardi.

Bir de gariptir ikonlarda falan hic bi sikinti yok. Sadece biraz daha beyaz gorunuyor ama kamera ve imaj goruntulerken cok sikintili.

Bir de charger port'um da arizaliymis. Cogu kisi nemden falan demis ama nem neyim bulamadim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle bak bisey dicem ama kalayi basma seklinde yaklastiginda cok uzuyosun haci beni. =)

ICS'e upgrade ettim aleti, biraz daha normal gibi ama eskisi kadar iyi degil yine de.

Ek olarak charger port nanay. Bir de internal memory'de sorun var sanirim zira fotograflari goruntulemeye calisinca sapitiyor alet.

Cakallik olacak biraz ama kotu motu bu ekrani takip garantiye gondersem Turkiye'ye yerler mi acaba diye dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lol oyle valla.

Neyse ekrani geri gonderdim. Yeni duzgun bi tane gonderecekler. Yaninda da charger port hediye edecekler. Haliyle ikisini de degistirmis olcam. Internal memory'de de var bi sikinti ama basit bi file system sorunudur gibi geliyor, duzeltirim haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet.

Ya urunu aldigim tiplerin 13K satisi ve %100 positive rating'i var zaten. Ustune ben de cirkeflik yapmadim, gayet kibar sekilde anlattim derdimi. Hatta adamlarin gonderdigi urun de arizali sayilmaz, butun testlerden geciyor ama aradigim goruntu kalitesini yakalayamiyorum. Anlattim derdimi, adam da geri gonder yenisini gondereyim dedi. Hatta soyle bisey bile eklemis;

said:
I must say it was nice dealing with you despite the problems we had with the screen. Really sorry about that.

Iyiler hoslar yani. Yeni gonderecekleri urun de duzgun cikarsa tadindan yenmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...