Cute Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Yeni gördüm diziyi,2 bölüm çıkmış.Benden geçer not aldı. Kısaca konu Vegasın kuruluş zamanları kumarhane mobbları,kanun,şerif,kovboy detaylarını harmanlamışlar Bence olur :) ve oyuncular... Dennis Quaid ve Michael Chiklis ile beraber başka iyi oyuncularda var.IMDb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ohaa kim var ekipte. http://www.imdb.com/name/nm0683380/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kadro ciddi iyi. ben de tuttum diziyi ki sevmem bu tip dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Breaking Bad'den büyük bir transfer :) hala mı izlenmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar