barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi bi yılda 30kg nası alır ya hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 5 aya halledilir gerekirse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi 20 si falan kas ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ona soz veremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 valla adam yapmış! şahitleri var! ben hâlâ 66 olucam diye kasıyorum. biraz toparlasam 70 falan olsam devamını getirip 80e ulaşırım bence. arada bakıp bakıp gaza geliyorum bu kvistina agulevvva'yı gördüğüm de iyi oldu. gerçekten nasıl istersen öyle değişiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Alma cok zor degil. ben askere 55 gidip 84 gelmistim. Ama adamin vucut alisik zaten ki alaninda en uzman diyetisyenlerle calisiyodur emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 milyon dolarlık holiwud yıldızının profesyonel ve alanında uzman adamlarla çalıştığına nasıl inanmamı bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 NI HO HOHO HO HOYDA HAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 0ne said: Alma cok zor degil. ben askere 55 gidip 84 gelmistim. Ama adamin vucut alisik zaten ki alaninda en uzman diyetisyenlerle calisiyodur emin olun. şu lafa da hastayım ha. gerçekten bunu diyen her adama sadece bi tokat atmama izin verilse şu anda temel reisten hallice kollarım olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 istersen 10 tane uzman getir. direnc ve sabir lazim. evde 2 tane dambili kaldirmaya useniyorum ben. 1000 uzman gelse hepsini kovarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 çocuklar steroid diye birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 steroidsiz olmaz mı? T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 iğne vuruyolar hep şişiyolar yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 olm eleman kaç senedir spor yapıyor lan. o biliyordur. girme bi araya sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ben korkarim steroidden. duke nukem 3d de bile kullanmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dasaaa said: steroidsiz olmaz mı? T_T o kadar kısa sürede adam uğraşıcağına vurdurur 2 tane döner eski haline çeker filmi atar cebe dolaresleri sonra devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 ama adam kilo verince 0 oldu diye düşünmeyin, kendini toplaması fazla zaman almaz. kas hafızası felan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dasaaa said: olm eleman kaç senedir spor yapıyor lan. o biliyordur. girme bi araya sen. at kanı enjekte ediyolarmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 2 vurdurmayla oluyo mu ya oyle? ne kadar suruyo etkisi? yan etkileri falan yok mu hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kür bitince fıslamaya başlar, yan etkileri var tabi ama holivud yıldızıysanız 30 tane doktor ekibiyle baya minimuma indirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 steroid yoksa asteroid var panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 lan işe yarayacağını bilsem, canlı atı yakalar, keser, kanını içerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 beygir hormonu verelim direk http://en.wikipedia.org/wiki/Trenbolone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 grow 7 inches in two months Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 akuma no mi varsa alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar