tambjk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Kutusu hiç açılmamış, D&R ürünü, bandrollü GW2 hesabı satılıktır. Fiyat 70TL. :) [email protected] , sürekli onlineım istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Dilerseniz kutuyu açıp serial'ı fln size mail ile gönderip daha sonra kutusunu kargolayadabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gw2 satmışsın bundan 9 gün önce "oyun dünyasını bırakıyorum" diye. şimdi 2. bir tanesini nereden aldın da niye satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Çok uygun fiyata ürünler geçti elime sigortadan :) 2 tane sattım son 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Güven konusunda endişesi olanlar için mecidiyeköy de elden değiştokuş da yapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Anladım :) iyi satışlar. (alırım diye düşünüyordum da para ayıramadım malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Üstad 50 tl yaparsan ben alırım. Kutuyu elden M.Köy'den alabilirim. Oyunu hiç bir arkadaşım beğenmemiş ama ille denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 :) 70 TL son fiyat arkadaşlar. Kutusu hiç açılmamış d&r ürününden bahsediyorum. Ayrıca 2.el kullanılmış hesap alacak arkadaşlar için kötü haberim var, mail değiştirmeye izin vermiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Selam, Nerdeydin acep sehir/semt olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 di said: Selam, Nerdeydin acep sehir/semt olarak ? İstanbul Mecidiyeköy :) Dilerseniz elden teslim dilerseniz kargo yada online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 :) İlan güncel. Bu fiyata bu ürün kaçmaz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fiyat gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Güncel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Güncel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar