Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gölgeli yazılar

DrStein

Öne çıkan mesajlar

Tüm harflerin sağında karakter genişliğinin yarısı kadar bir mesafede gölgesi var. ne yaptıysam çözemedim. oyunların yazılarında da var bu sorun.

1. ekran kartının driverını güncel olanla değiştirdim.
2. monitöre giden kabloyu değiştirdim, kabloyla oynadım temassızlık var mı diye.
3. windows 7 ayarlarıyla falan oynadım.
4. ekran kartını da çıkartıp taktım tekrar, belki yerinden oynama vardır diye.

sonuç yok. bir önceki kabloda da bu sorun vardı, kablo ile oynayınca bazen gölge kayboluyo bazen artıyordu, kabloyu değiştirince sorunum stabil hale geldi en azından, sürekli aynı oranda gölge var :) yeni kablo işyerinden arakladığım dandik bi mönitör kablosu. Kablonun kalitesi farkeder mi?

ek bilgi, ekran kartı amd hd 6850. monitör asus vW222s. 1680x1050 çözünürlük kullanıyorum 4 yıldır sanırım, bu monitörü aldığımdan beri. Çözünürlüğü düşük çözünürlüklere getirdiğimde sanki bu gölgeleme kayboluyor.

bana bir yol gösterin abiler ablalar. kendi kendimi sekiz yerimden asıp kendimi intihar edicem yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim, sonuç alamadım. Hatta eski bir teknik olan kasayı yan yatırmayı bile denedim.

Kablo değiştirmeyi deneyeyim bir daha. Düzgün bir kablo alayım internetten. Mönitör kablolarının kalitesi fark ediyor mu, o konuda bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...