Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bunu kullanan pati var mı? nasıl bir ses deneyimi sunuyor falan fıstık? bız bız; http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/aksesuar/wh-930/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Nokia ve ses.Ben başka birşey tercih ederdim. Sağa sola sordum bilen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 güzel gözüküyor mavisinden alabilirim ses önemli değil güzel dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 şeklinin dandikliğini geçtim içinde HD olduğu için bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 çok şıkmış esh in gönderdiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 beat monster mi, beats bilmem ne mi diye bir firma var ya onla nokia ortak yapımı bildiğim kadarıyla ama kullanıcı yorumlarını bilemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 monsterla beats ayrıldı. monster farklı firmalara headphone falan uretiyo. nokia da onlardan biri, diesel de. ben bu diesele çarpıldım yalnız. beyazı kırmızısı falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar